En Sıcak Konular

Ünleler derbi için ne dedi?

29 Mart 2008 11:37 tsi
Türkiye bu akşam oynanacak derbi maçına kilitlendi. İşte ünlülerin derbi hakkındaki birbirinden ilginç görüşleri...

Ercan Saatçi (Sanatçı): Fener yenerse şampiyon olur

Böyle maçlarda tahminler pek tutmaz. Sonuca göre değerlendirirsek eğer, Fenerbahçe yenerse yüzde 99 şampiyonluk ipini göğüsler. Ama Beşiktaş kazanırsa, Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı yüzde 40'lara düşer. Bu derbiyi bir kenara koyarsak zirve yarışının Fenerbahçe ile Galatasaray arasında geçeceğini düşünüyorum.

Ertem Şener (Star Spor Müdürü): Beşiktaş farklı kazanır

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi maçları öncesi motive olamıyor. En son Galatasaray'a karşı kaybetmişti, Sarı-Lacivertliler. F.Bahçeli futbolcular Avrupa'da kendini göstermek istiyor. O yüzden derbi biraz ikinci plana itiliyor. İnönü'de Beşiktaş'ın farklı kazanacağını düşünüyorum. Yenilen şampiyonluk yarışından kopar.

Banu Yelkovan (Spor yorumcusu): Zirve yarışı devam eder

Fenerbahçe deplasmanda 2-1 kazanır. Derbiden çıkacak sonuç da şampiyonluğa etki eder. Beşiktaş mağlubiyete uğrarsa saf dışı kalabilir. Bunun yanı sıra kazanan şampiyon olur da diyemeyiz. 4 takımın yarışı ilerleyen haftalarda devam eder. Daha kendi aralarında maç oynayacaklar.

Emre Aköz (Gazeteci-Yazar): 2-1 Fenerbahçe kazanır

Bir Fenerli olarak Fenerbahçe'nin kazanmasını istiyorum. Hayalim 2-1 kazanmamız. Bu maçta Beşiktaş yenilirse şampiyonluk gider; ama Fener'in iddiası devam eder. Aslında bu sezon Fenerbahçe'nin ikinciliğine razıyım. Çünkü eğer Fener zirveye çıkamayacaksa Sivasspor'un mutlu sona ulaşmasını diliyorum.

Ali Şen (Eski F.Bahçe başkanı): Fener, Beşiktaş'ı yenecek puan farkı 5'e çıkacak!

F.Bahçe, Beşiktaş'ı yenerse, ki bana göre yenecektir, puan farkı 5 olur. Beşiktaş bundan sonra da kaybeder ve hiç şansı kalmaz. Ancak F.Bahçe yarıştan kopmaz. Sarı-Lacivertliler kazanırsa çok rahat şampiyon olur. Derbide Alex ön plana çıkar. Kezman, her Beşiktaş maçında gol atıyor. Bence aynı alışkanlıkları devam eder.

Selçuk Yula (Eski F.Bahçeli futbolcu, spor yorumcusu): Fenerbahçe yenerse ligin sonunu getirir

Unutulmasın ki İnönü'den alınacak üç puan ligin sonunu bile getirebilir. En azından o zaman Fenerbahçe, Beşiktaş gibi önemli bir rakibini dışarıda bırakır. Roberto Carlos'un ve Deivid'in oynamaması büyük şanssızlık. Ama eldeki kadroya bakıyorum, o da rakibini yenebilecek güçte.

Metin Tekin (Eski Beşiktaşlı futbolcu): 1-0 olur, Beşiktaş'ın olur

Beşiktaş kendi evinde saha ve seyirci avantajını kullanacaktır. Skorun 1-0 olacağını düşünüyorum. Beşiktaş'ta Bobo'nun oynamaması bir eksiklik olmayacaktır. Bence Deivid'in yokluğu Fenerbahçe için daha büyük bir kayıp. O günkü saha şartları oyuncuların psikolojik durumları da skora yansıyacaktır.

Ali Gültiken (Eski Beşiktaşlı futbolcu): Delgado ve Alex kilit oyuncular

Beşiktaş eğer kaybederse 5 puan geriye düşer ve Galatasaray'ın da Fenerbahçe'nin de gerisinde kalır. Yenerse ya da berabere kalırsa şampiyonluk yarışında olur. Bobo'nun olmaması dezavantaj değil. Deivid'in oynamaması daha büyük avantaj. Kilit oyuncular Delgado ve Alex olacaktır.

İbrahim Altınsay (Spor yazarı): Beşiktaş bir adım önde

Beşiktaş seyircisi İnönü'de takımı etkiliyor. Büyük maçlarda Beşiktaş mücadelesiyle takım oyunu eksikliğini kapatıyor. Bu nedenle bir adım öne çıkıyor. Şampiyonluk son dakikaya kadar belli olmaz. Derbiyi Beşiktaş kaybederse elindeki avantajı yitirir. F.Bahçe pas yapar, rakibini kendi yarı alanına hapsederse maçı kazanabilir.

Neco (Sanatçı): Fenerbahçe daha iyi oynuyor

Maçın favorisi bana göre Fenebahçe. Beşiktaş'tan çok daha iyi oynuyorlar ve top kullanma yüzdeleri daha yüksek. Beşiktaş üç puan alamazsa şampiyonlukla ilgili düşünceleri büyük oranda biter. Bobo'nun eksikliğini Nobre ve Holosko doldurur. Şampiyonluğun en büyük favorisi olarak F.Bahçe'yi görüyorum.

Feyyaz Uçar (Eski Beşiktaşlı futbolcu): Beşiktaş'ın kazanmaya daha fazla ihtiyacı var

Derbileri genelde ihtiyacı olan takımlar kazanıyor. Şu an Beşiktaş'ın daha fazla ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ve favori olarak görüyorum. Beşiktaş galip gelirse şampiyonluk ihtimali yükselir, kaybederse büyük yara alır. F.Bahçe'nin aklının bir köşesinde Chelsea maçı olacaktır. O yüzden tam olarak motive olamayabilirler.

İhsan Kalkavan (İşadamı): Belediye maçından sonra Beşiktaş'ın ligi götürmesi zor

Büyük bir ihtimalle beraberlik bekliyorum. Beşiktaş'ta Bobo'nun eksikliği ve defansif zaaf var. Fenerbahçe'nin galip gelmesi de beni şaşırtmaz. Belediye maçına kadar umutluydum, fakat o maçtan sonra Beşiktaş'ın götürmesinin zor olduğunu düşünüyorum. Şampiyonluğa ise Galatasaray'ı yakın görüyorum.



Bu haber 426 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    9,982 µs