Carlamania! | " /> Carlamania! | "/>

En Sıcak Konular

Carlamania!

28 Mart 2008 09:40 tsi
Carlamania!
Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy, İngiltere gezisinde eşi Carla Bruni’nin gölgesinde kaldı. Londra’da siyasi konular değil Carla konuşuldu.

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin bir ay önce İngiltere’ye bir ziyaret düzenleyeceği açıklandığı zaman herkes Sarko’nun yeni eşinin resmi temasların önüne geçeceğinden emindi. Ne de olsa, İngiltere tabloid basını ile ünlüydü. Ama hiçkimse bu kadarını tahmin etmiyordu. Çiftin Londra’ya ayak basmasından itibaren, 41 yaşındaki First Lady ülkede gündeme oturdu. Sarkozy’nin temaslardan önce yaptığı açıklamada “Fransız-İngiliz kardeşliği için çalışacağım” sözü, iki ülke arasında “Carla Kardeşliği”ne döndü.

36 saat süren ziyarette herkesin gözü ünlü Fransız modaevi Christian Dior’un kıyafetlerini giyen Carla’nın üzerindeydi. Eski topmodel olarak kameralara ve fotoğraf makinelerine alışık olan First Lady de bu ilgiyi kolayca taşıdı. Carla, güzelliği ve zarafetiyle İngiltere’yi tam anlamıyla büyüledi. Dün çıkan gazeteler, Carlamania’nın nerelere ulaştığını gözler önüne serdi. Sadece tabloid basını değil, ülkenin “ağır” gazeteleri, Guardian, Independent, Times hatta ekonomi gazetesi Financial Times bile birinci sayfasını Carla ve Sarkozy’ye ayırdı. İşte bazı yorumlar:

 Prenses köylü gibi kaldı

Daily Mail: Tüm moda yaşamı boyunca Carla Bruni hiç bu kadar büyük bir podyuma çıkmamıştı. Tüm ingiltere’nin gözü ondaydı ama o hepimizi büyüledi. Tanrım ne kadın ama... Kendi prensesimiz Camilla, onun yanında köylü kadını gibi kaldı.

Daily Mirror: Sarkozy! Yanında Carla olduktan sonra, İngiltere’ye her zaman hoş gelirsin.

Daily Telegraph: Prens Charles, tüm İngiltere’nin Prensi olduğunu bir kez daha kanıtladı. Tüm İngiliz erkekleri adına o güzelliğin elini öptü. Her İngiliz erkek onun yerinde olmak isterdi. Carla yeni Prenses Diana mı?

The Sun: Fransa aynı gece iki gol birden attı. Birincisi Fransa-İngiltere maçında atıldı. Diğeri ise Windsor Kalesi’nde. Kraliçe, Sarkozy çiftine iki odalı bir daire vermişti. Sarkozy, gece yarısı kendi odasından karısının odasına gitti. Yatakta kucak kucağa yattılar.

Önceki gece Kraliçe 2’nci Elizabeth’in Windsor Kalesi’nde onurlarına verdiği yemeğe katılan Sarkozy çifti, dün de Başbakan Gordon Brown ile bir araya geldi. Sarkozy ve Brown, resmi konularda görüşürken, Bruni de Downing Street’te İngiliz First Lady’si Sarah Brown’un konuğu oldu. Zirveden sonra Gordon Brown, Pekin Olimpiyatları’nın açılış törenini boykot etmeyeceklerini söyledi. Sarkozy ise birkaç ay “durumun sükunete kavuşmasını” bekleyeceğini belirterek, “Karar verme hakkımı saklı tutuyorum” diedi.

 BAŞBAKAN GÖZLERİNİ ALAMADI

Carla Londra’da görüştüğü herkesi büyüledi. Rüzgarına İngiliz Başbakan Gordon Brown da kapıldı. Brown uzun süre gözlerini Carla Bruni’den alamadı.

Hoşgeldin Carla ama yanındaki ufaklık kim?

Ziyaret hakkında en ilginç yorumu yine tabloid The Sun gazetesi yaptı. Gazete, Carla’nın popülerliğini, kocasını gölgede bırakmasını ve aralarındaki boy farkını bu sözlerle anlattı.

SKOR 2-0

Independent da dünkü milli maça gönderme yaptı. Gazete Fransa 1, İngiltere 0. Ama sadece futbolda değil” dedi.

60 METRELİK MASADA KUZU FIRIN ZİYAFETİ

Sarkozy ve eşi Carla’nın Windsor Kalesi’nde onurlarına verilen yemekte Kraliçe 2’nci Elizabeth bir konuşma yaptı. Fırında kuzu eti ikram edilen yemekte tam 160 seçkin davetli vardı. Misafirler 60 metreye 10 metre boyutlarındaki İngiltere’nin en büyük yemek masasında, şişesi 1500 dolar olan 1982 Krug şarap içiti.

dipNOT

Bahis şirketleri, Carla’nın haftaya açık artırmaya çıkacak nü fotoğrafını Sarkozy’nin alacağına 1’e 10 verdi.

vatan



Bu haber 356 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,988 µs