Brad Pitt ile Obama akraba çık | " /> Brad Pitt ile Obama akraba çık | "/>

En Sıcak Konular

Brad Pitt ile Obama akraba çık

26 Mart 2008 11:11 tsi
Brad Pitt ile Obama  akraba çık ABD başkanlık maratonunda ipi göğüslemek için kıyasıya yarışan adaylar birbirinden ünlü isimlerle akraba çıktı! New England Soy Ağacı Araştırmaları Derneği'nin yaptığı araştırma, üç başkan adayının şok edici aile bağlarını ortaya çıkardı.

 Buna göre, Demokratların siyahi adayı Barack Obama, Hollywood'un yakışıklı aktörü Brad Pitt ile uzaktan kuzen. Rakibesi eski first lady Hillary Clinton'ın ise Brad Pitt'in eşi Angelina Jolie ile akrabalık bağı bulunuyor. Obama ve Pitt 1769'da ölen ortak bir akrabaya sahipken, Hillary, Angelina'nın ikinci göbekten kuzeni ve 1718'de ölmüş ortak bir akrabaları bulunuyor. Anne tarafından Fransa-Kanada kökenli olan Clinton'ın ünlü akrabaları bununla da kalmıyor. Zira kadın siyasi ünlü şarkıcılar Madonna, Celine Dion ve Alanis Morissette'in yanı sıra Britanya Prensi Charles'ın eşi Camilla Parker-Bowles ile de uzaktan kuzen çıktı.


Siyah aday, Bush'la da akraba çıktı
Kansaslı beyaz bir anne ve Kenyalı bir babanın oğlu olan Obama ise, George W. Bush dahil altı Amerikan başkanını kuzenleri arasında sayabilir. Obama ve Başkan Bush'un 1662'de ölen ortak bir akrabaları bulunuyor. Siyah adayın uzaktan kuzenleri arasında Amerikan başkanları baba Bush, Gerald Ford, Harry S. Truman'ın yanı sıra ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney ve eski Britanya Başbakanı Winston Churchill de var. 1845'te kurulmuş ABD'nin en eski soy araştırmaları kurumu olan dernekten uzman Christopher Child üç yıl boyunca adayların soy geçmişlerini izlemiş. Child en çok Cumhuriyetçi aday John McCain'de zorlanmış. Zira 71 yaşındaki adayın aile kayıtları Obama ve Clinton'ınkiler kadar eksiksiz değilmiş. Kökeninin İskoç Kralı Robert Bruce'a dayandığını aile hatıratında anlatmış McCain de first lady Laura Bush'un altıncı kuzeni çıktı.
Radikal



Bu haber 423 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,584 µs