En Sıcak Konular

Türkiye - Romanya: 1 - 1

25 Mart 2008 23:29 tsi
Türkiye ile Romanya arasında oynanan A2 Milli Takımlar hazırlık maç beraber sonuçlandı. Maç boyunca vasat futbol ortaya koyan millilerimiz Serkan Çalık'ın oyuna girmesi ile biraz hareketlendi. Maçın son dakikalarında bastıran Türkiye aradığı golü buldu.

Stad: İzmit ismet Paşa Stadı


Hakemler: Hüseyin Göçek, Bülent Gökçü, Serkan Ok


Türkiye: Aykut 5(Dak. 68 Tolga7), Fatih 6, Murat 5 (Dak. 46 Çağlar5), Ali 7, Erhan 6, Mehmet 5 (Dak 79 Selçuk 5), Ferhat 6, Kazım 5 (Dak 73 Burhan 6), Mehmet Eren 5 (Dak. 61 Serkan 6), Hasan 7, Umut 5 (Dak. 66 Burak5)


Romanya: Razvan 8 (Dak. 46 Haisa 5), Sapunaru 7 (Dak. 58 Lazhar 6), Costantin 6(Dak. 46 Jula 6), Moti 7, Nesu 6 (Dak 46 Florin 8), Grigre 7(Dak. 46 Cınu 6), Prepelita 6, Cristea 6 (Dak. 46 Matei 5), Szekely 8, Goga 7, Costea 7(Dak 58 Puzhac 5)


Dak. 2 mehmet'in derinlemesine attığı topla buluşan Umut, kaleci ile karşı karşıya kaldığı sırada topu ayağında fazla açınca top kalecide kaldı.


Dk. 26: mehmet'in ortaladığı topu, Umut kafa ile Hasan'a indirdi. Hasan'un vuruşunda kaleci topu kornere çeldi.


Dak. 31. Erhan'ın kullandığı köşe vuruşunda Ali'nin kafa vuruşunu rakip oyunca topu kale çizgisinden çıkardı.


Dak. 43 Cristea'nın ceza sahası içinde vurduğu top, kale direğinin yanında az farkla dışarı çıktı.


Maçın ilk yarısı 0-0 bitti

İkinci yarıya hızlı başlayan Romanya ikinci yarının ilk dakikalarında golü buldu. Szekely'nin ara pasında topla buluşan Florin Aykut'un sonundan filelerle buluşturdu. Romanya 1-0 öne geçti.


Dak 50:Golden sonra bastıran Türkiye, oyunu rakip sahaya hapsetti. Umut'un solda ortasında topla buluşan Mehmet, topu kale direğinin yanında dışarı atarak Türkiye'yi önemli bir pozisyondan yararlandıramadı.


Dak 75. Rakip kalede gol bulmaya çalışan Türkiye, yaptığı atakları bir türlü değerlendiremeyince maçı soğuttu. Türkiye oyundan düşünce Romanya 2. golü bulmak için bastırdı.


Dak 87. Selçuk'un ara pasında topla buluşan Burak, plase vuruşla topu ağlara gönderdi. Türkiye 1- Romanya 1


Maç sonu değerlendirme yapan Fatih Terim'in yardımcısı Metin Tekin bekledikleri bir maç olmadığını söyledi. Tekin, "Olumlu yönde baktığımız zaman oyuncuların katılımı çok iyiydi. Böyle bir dönemde böyle bir maçı içten oynamaları, isteyerek oynamaları futbolu sevdiklerini gösteriyor. Liglerde son döneme giriyor. Herkes çok daha kontrollü oynuyor. Futbolcuların oyunu bu kadar içten severek oynayacaklarını tahmin etmiyordum." dedi.

Burak ise milli takım hedefi olanlar için iyi bir maç olduğunu söyledi. Kendilerini göstermek için iyi bir oyun olduğunu belirten Burak, "Umarın takımlarımızda ustun performans gösteririz. İnşallah A Milli Takım'da devam ederiz." dedi.

Hasan Kabze de burada oynayan arkadaşlarımızla ilk defa oynadıklarını söyledi. Maç içinde ellerinde geleni yaptıklarını belirten Kabze, "Önemli olan burada mücadele edebilmekti. Kazanmak istiyorduk. Son dakikada attığımız golle beraberliği yakaladık." dedi.
 
cihan



Bu haber 547 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,188 µs