En Sıcak Konular

İmparator'un Chelsea işi yattı mı?

24 Mart 2008 18:45 tsi
Fatih Terim'in İngiltere Premier Lig'in önemli ekiplerinden Chelsea ile sezon sonu için el sıkıştığı yönündeki haberlere İngilitere'nin en saygın gazetelerinden The Guardian'dan "Chelsea yeni bir menajer aramıyor" yorumu geldi.

İngiliz Daily Mirror Gazetesi'nin Chelsea'nin başına önümüzdeki sezon Fatih Terim'in getirileceği iddaları geçen haftadan beri gündemini korurken, İngiltere'nin en saygın gazetelerinden The Guardian, Chelsea'nin şuanda yeni bir menajer aramadığı yorumlarını yaptı. The Guardian Gazetesi futbol yazarlarından Dominic Fifeld, dün akşamki Chelsea - Arsenal maçından sonra menajer Avram Grant'ın yerinin sağlamlaştığını Grant için kariyer tehlikesinin şuanda söz konusu olamadığını söyledi.

Chelsea eğer yeni bir menajer arayışına girerse bunun ikisi de Holandalı olan Barcelona teknik direktörü Frank Rijkaard veya Rus Milli Takımı Guss Hiddink olmasının büyük olasılık olduğunu söyleyen Fifeld, bu aşamada Terim'in isminin söz konusu olmadığını iddia etti.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ndeki rakibi Chelsea'nin, Londra Derbisi'nde Stamford Bridge'de konuk ettiği ezeli rakibi Arsenal'ı 2-1 yenmesinin büyük bir toparlanma olduğunu söyleyen Fifeld, Arsenal galibiyeti Grant adına büyük bir kazanç oldu dedi.

KAZANARAK YERİNİ SAĞLAMLAŞTIRDI
Chelsea -Arsenal maçı hakkında yorum yapan İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden The Times ise, Chealsea Kulübün menejeri Avram Grant'in maç sonucundan duyduğu memnuniyeti sayfalarına yansıttı. Eğer bu maçta da kötü sonuç alsaydı Grant'in kariyerinin tehlikeye düşecegini hatırlatan gazete, Arsenal galibiyetiyle Grant'ın yerinin bir süre daha sağlam olacağı yorumunu yaptı.

Gazete ayrıca, bütün gözlerin 26 Nisan'daki Stamford Bridge oynanacak Manchester United maçında olduğunu , Chelsea'nin puan kaybetme riskini göze alamayacağını yazdı.

hurriyet



Bu haber 519 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,383 µs