En Sıcak Konular

Bebeğe kan donduran işkence

23 Mart 2008 11:13 tsi
Nikahsız yaşadığı sevgilisinin ilk eşinden olan oğluna akıl almaz işkenceler yaptı ve tecavüz etti. Sevgilisi şikayet etti...

Gaziantep’te hurdacılık yapan İsmet Tozluoğlu (44), iki yıldır nikâhsız yaşadığı Güllü T.’nin (41) ilk eşinden olan oğlu 3 yaşındaki M.T.’ye işkence yaptığı ve tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Hastaneye götürülen çocuğun tecavüze uğradığı, yediği dayak nedeniyle köprücük kemiğinin kırıldığı, bacaklarında ve kalçasında sigara söndürüldüğü belirlendi. Özgürlük Mahallesi’nde oturan Güllü T. kendisi hamileyken ölen kocasından olan oğlu M.T. ile yaşamını sürdürürken, “Oğlum babasız büyümesin” düşüncesiyle İsmet Tozluoğlu ile iki yıl önce nikâhsız yaşamaya başladı.

NİKAHSIZ EŞİNİ POLİSE ŞİKAYET ETTİ

İddiaya göre Tozluoğlu, son dönemlerde hem kadını hem de üvey oğlunu dövmeye başladı. Dayak ve işkenceye daha fazla dayanamayan Güllü T., oğlunun vücudunda sigara söndüren eşini polise şikayet etti.

GÖZALTINA ALINDI

Polis, İsmail Tozluoğlu’nu gözaltına alırken işkence gören M.T. ve annesi Güllü T.’yi hastaneye götürdü. Yediği dayak nedeniyle yüzünde morluklar oluşan M.T.’nin bacaklarında ve kalçalarında sigara söndürüldüğü ayrıca fiili livatada bulunulduğu belirlendi. Küçük çocuğun, uğradığı şiddet nedeniyle köprücük kemiğinin kırıldığı da anlaşıldı.

Talihsiz çocukla annesi tedavi için Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Güllü T., “Son üç aydır bize işkence yapıyor, oğlumun vücudunda sigara söndürüyordu. Oğlum babasız kalmasın diye evlendim. Ama üvey babası ona bir insana yapılmayacak kadar ağır işkenceler yaptı. Kendisinden ayrılacağım” dedi.

3 YAŞINDAKİ BU YAVRUYA KIYILIR MI?

Yediği dayak nedeniyle yüzünde morluklar oluşan 3 yaşındaki M.T.’nin hastanede yapılan muayenesinde bacaklarında ve kalçalarında sigara söndürüldüğü ayrıca fiili livatada bulunulduğu belirlendi.

 



Bu haber 537 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,926 µs