En Sıcak Konular

'Türkiye kazanacaksa kaybetmeye hazırız'

22 Mart 2008 15:36 tsi
Partisinin Gaziantep Kadın Kolları kongresinde konuşan Başbakan Erdoğan: "Türkiye kazanacaksa biz kaybetmeye hazırız. Başbakan öfkeli diyorlar. Başbakan'ın öfkesinde ülkeye hizmet vardır. Bize düşen hukuka ve adalete saygımızla, meşru zeminde her türlü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te partisinin kadın kolları kongresinde konuştu. Erdoğan şunları söyledi: "Türkiye kazanacaksa biz kaybetmeye hazırız. Baki olan hukuktur. Öyle insanlar gelip geçmiştir ki, isimleri hala anılır. AKP hala anılanlardan olma gayretindedir. 22 Temmuz'dan önce de neler yapıldığını, AKP'ye sağdan soldan nasıl saldırılırdığını biliyorsunuz. Ama ne oldu, milletimizin aklı selimi, Türkiye'yi aydınlık yarınlara siz taşıdınız, buyur size yüzde 47 dedi. Tekrar devam dedi."

BAŞBAKAN'IN ÖFKESİ HİZMETTİR
Bu sırada, salonda "AKP'ye uzanan eller kırılsın" sloganları atıldı. Erdoğan, "Demokrasilerde ellerin kırılması olmaz. Bizim talebimiz zulüm olmaz. Biz şifa için varız. Biz kavga için gelmedik, sevgi için geldik. Bizi anlamak istemeyenler olabilir. Bazı kanallarda izliyorum, başbakan öfke değıtıyor diyorlar. Başbakan'ın öfke dağıttığı anda bile ülkeye hizmet vardır. Bu başbakanın öfkesi bizden adalet isteyenlere değil, imtiyaz isteyenleredir. Çünkü biz imtiyaz dağıtmadık. İmtiyazın sadece millete ait olduğunu bildik" dedi.

YANLIŞIMIZ DOLDURMAK MI?
Ekonomik çalışmalarını anlatan Erdoğan, şöyle devam etti: "Birileri boşalttı, biz dolduruyoruz. Yanlışımız burada mı? Hortumlar kesildi... Artık o imtiyaz isteyenlere imtiyaz bitti. İmtiyaz artık millette. Bugün dünden daha iyi ve daha iyi olacak." Toplu konut projelerini de anlatan Başbakan Erdoğan, "Bardağın dolu ve boş tarafına bakın. Bardak doluyor. Çok az boşluk kaldı. İnşallah o da dolacak. Gittiğimiz yoldan dönmeye hakkımız yok. Bize düşen, hukuka ve adalete saygımızla, meşru zeminde her türlü engeli aşarak mücadele etmektir" diye konuştu.

FİLDİŞİ KULELERDEN KONUŞUYORLAR
Erdoğan, "Hiç kimse Türkiye'nin istikametini, millet iradesinin gösterdiği yönden çeviremeyecektir. Huzur ve istikrarımızı kıskananlar var. Televizyonlara çıkıp konuşanlar, üzülüyorum, hep şunu söylüyor: 'Milletin birbirine güveni kalmadı.' Siz caddelerde sokaklardasınız. Var mı böyle birşey. Şöyle sesiniz gür çıksın... Niye böyle söylüyorlar, çünkü halkın arasına girdikleri yok. Fildişi kulelerde konuştuklarını, televizyon ekranlarından kabul ettirmeye çalışıyorlar. Milletin böyle bir derdi yok. Millet bir huzur, istikrar bulmuş. Ama bu zemini kirletmek, gölgelemek isteyenler var" dedi.

HAMDOLSUN 200 MİLYAR DOLAR BORCUMUZ VAR
Başbakan şöyle konuştu: "Niye görmemezlikten geliyorlar? sebebi basit. 'Şimdi bir süreç başladı. Biz halkı AKP'nin karşısına nasıl çıkartırız...' Boşuna uğraşmayın. Sıkılmadan, insafsızca Türkiye çok borçlandı diyorlar. Türkiye'nin milli gelirini niye söylemiyorsunuz? 181 milyar dolardan 489 milyar dolara yükseldiğini niye söylemiyorsunuz? Onların mantığıyla hareket etseydik, Türkiye'nin borcu yaklaşık 400 milyar dolar olacaktı. Şimdi hamdolsun 200 milyar dolar.

gazeteport.com



Bu haber 532 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,908 µs