En Sıcak Konular

Nihat Genç'in gözyaşları!

21 Mart 2008 22:46 tsi
"Telefonlarımız dinleniyor. Fişlendik, kıskaç altına alındık. Halkımız korkmasın diye söyleyemediğimiz şeyler var"... İşte Nihat Genç'in gözyaşları.

SkyTürk Genel Yayın Yönetmeni Serdar Akinan ve Nihat Genç'in sunduğu 'Ne Var Ne Yok' adlı programda ilginç anlar yaşandı. Farklı yorumları ve agrasif eleştirileri ile sık sık gündeme gelen Nihat Genç, banttan yayınlanan programda İlhan Selçuk ve Doğu Perinçek'in gözaltına alındığı operasyondan bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı. Oldukça duygusal anlar yaşayan Genç çok zor durumda olduklarını söyledi. Genç, "Başımıza öyle şeyler geliyor ki... Halkımız korkmasın diye söyleyemediğimiz şeyler var." diye konuştu. Nihat Genç'in konuşması boyunca sık sık ağlaması dikkat çekti.

Yazarların ve gazetecilerin bu duruma geleceğini daha önce de söylediğini belirten Genç, "Telefonlarımız dinleniyor. Fişlendik, kıskaç altına alındık. Halkımız korkmasın diye söyleyemediğimiz şeyler var. Nasıl şeylerle karşılaştığımızı anlatamıyoruz. Ne kadar çaresiz kaldığımızı anlayın." diyerek ağlamaya başladı.

Nihat Genç konuşmasını şöyle sürdürdü; "Bu karanlıkta yol bulamıyoruz. Böyle bir günde küfür ettiğim insanları bile aradım. Neler oluyor konuşmak için. Anlamaya çalışmak için.. Hürriyet Gazetesi'nden bazı aklıselim kişileri aradım ve onlara teşekkür etmek istiyorum şimdi. Bir takım siyasi karanlık arasında oyun oynanıyor, bu oyun Lübnan da oynanıyor. Bazı güçler bizi şimdi böyle duygusal konuşturarak amaçlarına ulaşmış oluyorlar.

aktifhaber



Bu haber 1,110 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,378 µs