En Sıcak Konular

Ülkücülerden 'Ergenekon' öfkesi

21 Mart 2008 14:36 tsi
"Nevruz bayramında, Sözde Ergenekonculara isyanımdır" diyen Göktürk Tunçtürk'ün yazısı

Nevruz bayramında, Sözde Ergenekonculara isyanımdır

Ergenekon destanın dünya tarihine yazılmasının ateşidir Nevruz. Yani milli bayramdır. Yani, Türk kültüründen doğan Ergenekon-Nevruz bayramıdır.
Ve milletçe bu bayramı 4645 yıldır kutluyoruz.

Şimdilerde; bu kutsal adı, bu mübarek anı kirleten ve kesin birilerinin işbirlikçisi olan ve kendilerine de ‘ ÜLKÜCÜ’- ‘TÜRK MİLLİYEÇİSİ’ süsü veren, vurma-kırma- karıştırma projeleri hazırlayan ve daha önceleri Ülkücülerin- Türk milliyetçilerin can düşmanı olan ve yıllarca ülkücülere ‘Faşist köpek’ adını yakıştıran, Orduya- Polise ‘ Faşist Cunta’ diyenlerle kol-kola olan bir suç örgütü, bir çete var.

Ve örgüt oluşumlarına da ‘ Ergenekon’ adını koymuşlar.
Ben; Ülkücü yapıya sahip bir Türk milliyetçisi olarak bu ‘simsarlara’ yuh diyor, bunların Türklüğe ve Türk milletine açıkça ihanet ettiklerini hiç sıkılmadan belirtiyorum.

Neden mi?

İşte ispatı.

Bakın değerli bir yazarımız Ergenekon ve Nevruz için ne diyor.

“Nevruz; Türk insanını birbirine kenetleyen, bağlayan, Ergenekon'dan demir dağları eriterek dirilen atalarının ruhlarıyla yanan bir ateştir. Bu ateş, hiç sönmeden binlerce yıl yandı ve gelecekte de kıvılcımlarından binlerce gönlü tutuşturarak "ortak kültür ocağı"nda binlerce ruhu ısıtacaktır. Avrasya’nın, Türk âleminin Nevruz toyu kutlu olsun, Nevruz gülleri geleceğe umutlar taşısın.”

Bu gün bakıyoruz ki; Kutsal Ergenekon adını kirleten, sözde Türk milliyetçileri olduklarını belirtenlerle bağlantısı olan, eski Maocu -Komünist Doğu Perinçek ve sol örgütlerin parsıyla zamanında büyüyen , Sol yayın Cumhuriyet gazetesinin başyazarı ve yine yanlarında aynı ruhu taşıyan birkaç kâtipleri gözaltına alındılar.

Hem de Nevruz bayramı günü. Bence tam isabet.

Sol örgütlerin fraksiyon duygusuyla ‘ Aksak Timur’ adını taktıkları Doğu Perinçek, 12 eylül öncesi sahibi olduğu ve ‘ Apocularla’ el-ele bulunduğu Aydınlık gazetesinde binlerce Ülkücüyü hedef gösterip vurulmasına sebep olduğunu kim inkar edebilir.

Muhsin Yazıcıoğlu çok iyi bilir.
Adurahman Yurtaslan ve Ömer Tanlak isimli soysuzlara paralar verip, sözde ‘itirafçı Ülkücü’ yapıp Başbuğ Türkeş’e, Ülkücü ve milliyetçi harekete gazetesinde iftiralar ve çamurlar attıran Doğu Perinçek değil mi dir?

Ve yine Ülkücülerin- Türk milliyetçilerin karşısın da amansız savaş veren, dinimiz İslamiyet’i her zaman yaren Cumhuriyet gazetesi ve yazarları değil mi dir?

Şimdi o mübarek destanın ismini kullananların, bu ruhtaki kişilerle ne ilişkileri olabilir?
Tek sebep var..Çıkar ilişkisi ve milli kahramanlık simsarlığında ortaklık.

İşte bu milli bayram günü isyanım bunadır.

Siz kimsiniz ki, vatana ve milletin birliğine kast edenlerle yıllarca mücadele veren ve bu uğurda 5300 şehit veren ülkücülerin-milliyetçilerin adını kullanıyorsunuz?

Siz kimsiniz ki, Türklerin tarih sayfalarına girmek için demirli dağları yakan ve adına milletçe destan dediğimiz ‘ Ergenekon’ ismini çıkar çetenize yakıştırıyorsunuz?

Aslında bunlar; halen okullarımızda çocuklarımıza okutulan ‘ Ergenekon Destanı’ nn kutsal adını kullandıkları ve kirlettikleri içinde yargılanmalıdırlar.

diplomathaber



Bu haber 1,131 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,057 µs