En Sıcak Konular

'Türkiye kazanacaksa kaybetmeye hazırız'

21 Mart 2008 12:15 tsi
'Türkiye kazanacaksa kaybetmeye hazırız' Erdoğan içten içe sevinenlere mesaj verdi. Kapatmayla ilgili, "Türkiye demokrasi sınavını kaybederse bunun cevabını kim verecek" diye sordu, "Türkiye kazanacaksa kaybetmeye hazırız" dedi ve ekledi:

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezindeki ''Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı''nın açılışında konuştu.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Türkiye bu demokrasi sınavını kaybederse bunun cevabını kim verebilir. çeşitli tavırlar var. Zil takıp oynamaya meydan bulamıyorsunuz da ondan mı. bakıyorum fakulte dekanları bile bunun içinde. Hukukun üstünlüğünü kabul etmiş bir partiyiz. Bir şiddet eyleminin içinde AK Parti'yi göremezsiniz göremeyeceksiniz. Demokrasi içinde hakkımızı savunacağız. 16 milyon 500 bin seçmenden bahsederken bunun içindir. İçten içe sevinç çığlıkları atan muhaliflerimiz bunu milletimize belli etmemeye çalışıyorlar. Ancak bunlar hislerini gizleyamiyorlar. Eğer Türkiye kazanacaksa biz kaybetmeye hazırız. Gizli gizli içten içe sevinenlerin bu kadar kolay verilecek tepkiyi günler sonrasından vermelerine bakarak kimin ne düşündüğü oratay çıkacaktır.

Türkiye'yi Atatürk'ün yolundan kimse döndüremez. Yıllardır bu millete krizlerden krizlere sokanlar siyasete itibar kaybettirdi.Bu yolda siyasiler tarafından yalnız bırakıldığımız, demokrasi sınavına tek başımıza girdiğimiz zamanlar oldu. Bugün de yeni bir sınavın eşiğindeyiz. Her gün medyada AK Parti ne yapacak edebiyatı var. AK parti ilk gün ne yapıyorsa bugünde onu yapacak. Alnımızın akıyla çıkacağız. Aklı selim neyse onu yapacağız. Aklı selimden sağduyudan asla sapmayacağız. Önümüzde çıkan sorunlar karşısında da durmak yok yola devam diyeceğiz. Milletimizden gördüğümüz hal ve hareket bizim için çok önemlidir.

Önümüzde yerel seçimler var. Yerel seçimler bizim için son derece önemlidir. AK Parti sadece ülke yönetiminde değil yerel yönetimlerde de son derece önemlidir. Bizim gündemimizin ana maddesi millete hizmet. Başkalarının gündemi ne olursa olsun. Bütün arkadaşlarımızdan bu özeni bu dikkati asla kaybetmemelerini istiyoruz. Siyaseti kötü alışkanlıklardan kurtarmalıyız. Milletimiz de bunu itiyor. Bizim ucuz polemiklerle işimiz yok. Milletin terazisi asla yanlış tartmaz. Medeniyet terazisi neyse bizim yönümüz o tarafa dönüktür. Bu milletin çocuklarını çok daha müreffeh yarınlara hazırlamalıyız. Yapılanı bozmayı, işleyeni durdurmayı siyasileri bırakın kendi hallerine. Halkımız haklıyı haksızı çok iyi biliyor. Değişimin sahibi millettir. Millet değişimine sahip çıkacaktır. Biz millete karşı sorumluyuz.

NEVRUZ UYARISI

Nevruz bayramının coşkusunu yaşıyoruz. Ancak sözüyle özü bir olmayanlar yine nevruza gölge düşürüyor. Yaktıkları nevruz ateşi değil, huzursuzluk ateşidir. Dün geceden itibaren bazı illerimizde olaylar çıktı. Yeni gün diyorsa bu asla karanlık değildir. hanelere ateş düşmesin diyor, milletimizin bahar bayramını kutluyorum.

 



Bu haber 473 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,790 µs