En Sıcak Konular

Splinter: Mutasyonlu Ninja Kaplumbağaların terbiyecisi!

19 Mart 2008 17:40 tsi
Splinter: Mutasyonlu Ninja Kaplumbağaların terbiyecisi! 'Teenage Mutand Ninja Turtles" 1990'lı yılların ve doğal olarak günümüz gençliğinin önemli hayal kahramanlarındandı. Tabii ustaları Splinter'le birlikte. Bu filmleri çekilen, dünya çapında şöhrete kavuşan kaplumbağaların öyküsü önce mutasyona ve hocal

Usta Splinter, eski öğrencisi Shredder tarafından ihanete uğradıktan sonra, inzivaya çekilir ve kanalizasyonlarda yaşamaya başlar. Bir gün tesadüf sonucu, kanalizasyona dört tane kaplumbağa düşer. Hayvanlar kanalizasyona sızan, tehlikeli bir radyoaktif madde olan mutasyon sıvısına maruz kalırlar.

Usta Splinter, bu dört kaplumbağayı görür ve üstlerindekini sadece pislik olduğunu düşünerek onları temizleye başlar. Böylece farkında olmadan o da mutasyon sıvısına maruz kalır. Sıvının özelliği, maruz kalanı, en çok dokunduğu canlının genetik özelliklerini birleştirir.

Bu yüzden, dört yavru kaplumbağa mutasyona uğrayıp, insansı özellikler kazanırken, Splinter farelerle yaşadığı sürgün yaşantısı nedeniyle, devasa bir fareye dönüşür.

Splinter bu insanı özelliklere sahip 4 kaplumbağayı, kendi çocukları gibi görür, her birine ünlü Rönesans sanatçılarının isimlerini verir. Leonardo, kılıç üzerine uzmanlaşır ve grubun lideridir. Raphael özel Ninja çatal bıçakları kullanır ayrıca çabuk sinirlenmesiyle ünlüdür. Michelangelo ise nançuka ve çeşitli espri teknikleri üzerinde uzmanlaşır. Donatello ise uzun dövüş sopası kullanır, ayrıca grubun teknoloji uzmanıdır.

Bu dört sıra dışı kahraman, sahip oldukları yetenekleri kullanıp, kötüleri durdurması ve bol bol macera yaşaması, serinin genel konusudur.

 



Bu haber 4,051 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,851 µs