En Sıcak Konular

Marşı duyunca Jandarma hazırola geçti, zanlı kaçtı!

18 Mart 2008 19:44 tsi
Adana'da cinayet suçundan zanlı, İstiklal Marşı okunurken jandarma ekiplerinin esas duruşa geçmesini fırsat bilerek kaçmak istedi.

            
 Adana'nın Kozan ilçesinde, cinayet suçundan 6 yıldır aranan ve hakkındaki karar savcılıkça vicahiye çevrilen zanlı, cezaevine konulmak üzere adliyeye binasından çıkartılması sırasında, Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü töreninde İstiklal Marşı okunması dolayısıyla jandarma ekiplerinin ''esas duruş''a geçmesini fırsat bilerek kaçmaya çalıştı. Zanlı, kısa süreli kovalamaca sonucunda yakalandı.

AA muhabirinin yetkililerden aldığı bilgiye göre, cinayet suçundan hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve yaklaşık 6 yıldır gıyabi tutuklama kararı ile aranan İbrahim Şahin (52), Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen İbrahim Şahin hakkındaki karar savcılıkça vicahiye çevrildi.

Jandarma ekipleri, zanlıyı cezaevine götürmek üzere savcılıktan teslim aldı. Bu sırada, Jandarma ekiplerinin, adliye binası yakınındaki tören alanında, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 93. yıl dönümü dolayısıyla okunan İstiklal Marşı için esas duruşa geçmesini fırsat bilen zanlı kaçmaya çalıştı.

Adliye binasının merdivenlerinden atlayan ve koşmaya başlayan İbrahim Şahin, kısa süreli bir kovalamacının ardından güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Şahin'in kaçma girişimi ve ardından yakalanmasına tanık olan eşi ve iki çocuğu gözyaşlarını tutamadı.
 



Bu haber 605 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,908 µs