En Sıcak Konular

Şener, Milli Görüş'e mi dönüyor

18 Mart 2008 16:36 tsi
Şener, Milli Görüş'e mi dönüyor O eski bir Milli Görüş'çü... Gömleği çıkardı, AKP saflarında yer aldı. Şimdi akademisyen. Ne yapacağı merak edilen Şener'in son hamlesi Milli Görüş'e mi dönüyor diye yorumlandı.

AK Parti eski milletvekilerinden Abdüllatif Şener Milli Görüş'e yakınlığıyla bilinen Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM)'da 19 Mart Çarşamba günü "Türkiye Ekonomisi: Dünü, bugünü, yarını" konulu bir konferans verecek.

Refah Partisi iktidarı döneminde Maliye Bakanlığı yapan, daha sonra AK Parti oluşumunun içinde yer alarak 2002 seçimlerinde Milletvekili seçilen ve Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanlığı görevini yürüten Abdüllatif Şener, 22 Temmuz 2007'deki Genel Seçimde aday olmayarak, TOBB Üniversitesinde öğretim görevlisi olmuştu.

AK Parti hakkında yaptığı eleştirilerle dikkat çeken Şener, Son zamanlarda AK Parti'ye karşı alternatif bir oluşumun lideri olacağı yönündeki iddialarla da gündeme geliyor.

Abdüllatif Şener'in 22 Temmuz seçimlerinde AK Parti'den aday olmayacağını söylemesinin ardından, kamuoyunda "Şener yeniden Milli Görüş'e mi dönüyor" soruları da sorulmuştu.

Şener hakkında çeşitli iddialar ortaya atılsa da Şener bu konuda net bir açıklama yapmaktan kaçındı. Ancak Milli Görüş'e yakınlığıyla bilinen Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) her hafta düzenlediği Çarşamba Konferansları'nda bu haftaki konuğu Abdüllatif Şener.

Her çarşamba bir konuğu ağırlayan ESAM, 21. konuk olarak Abdüllatif Şener'i tercih etmesi kafalarda tekrar soru işareti uyandırdı. TOBB Üniversitesi Öğr.Üyesi Şener'in katılacağı konferansın konusu: "Türkiye Ekonomisi: Dünü, Bugünü, Yarını".

Daha önce de Turhan Çömez'i ağırlayan ESAM'ın 'Şener' tercihi çok tartışılacağa benziyor. Şimdi gözler çarşamba günü düzenlenecek konferansa çevrildi. Şener'in konferansta eski dava arkadaşlarına neler anlatacağıysa merak konusu.

Timetürk



Bu haber 552 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,693 µs