En Sıcak Konular

Barajda çırpınarak öldü / Video

18 Mart 2008 12:33 tsi
Yüzme bilmediği halde baraj gölüne giren üniversiteli genç boğularak öldü. Gencin şaka yaptığını sanan arkadaşları, ölüm anını cep telefonlarıyla saniye saniye kaydetti!

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde yüzme bilmediği halde Berdan Barajı gölüne giren üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Bilal Aslan, boğularak öldü. Aslan'ın şaka olarak çırpındığını sanan arkadaşları, farkında olmadan üniversitelinin ölüm anını cep telefonlarıyla saniye saniye görüntüledi.

Olay, Tarsus Berdan Baraj Gölü'nde dün öğlenden sonra meydana geldi. Mersin Üniversitesi Tarsus Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü 1'nci sınıf öğrencisi Bilal Aslan, biri kız 4 arkadaşıyla birlikte Berdan Baraj Gölü kenarında gezintiye çıktı. İddiaya göre, gezi sırasında Aslan sıcak havayı anımsatıp, "Göle gireceğim" diyerek üzerindekileri çıkarıp suya atladı. Bir kaç kulaç atmaya çalışan üniversiteli, kısa bir süre sonra çırpınmaya başladı. Arkadaşları da Bilal'in şaka yaptığını sanıp, çırpınışlarını cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Ancak Bilal'in çok su yuttuğunu fark eden sınıf arkadaşı Ramazan Server, göle girerek Bilal'i kolundan tutup kıyıya doğru itti, ancak başarılı olamadı. Üniversiteli Bilal bir anda suya gömülerek gözden kayboldu. Server'in arkadaşını kurtarma çabası da telefonla görüntülendi.

Durumun ciddiyetini fark eden kıyıdaki arkadaşları telefonla jandarmayı arayıp haber verdi. Sudan çıkan Ramazan, arkadaşının boğulduğunu söyleyerek gözyaşlarına boğuldu. Arkadaşları gözleri önünde boğulan öğrenciler ağlayarak güvenlik güçlerinin gelmesini bekledi. Olayı duyan diğer arkadaşları da göle akın etti. Olay yerine gelen Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Deniz Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği Polis Balık Adamları yaptıkları dalışlarla yaklaşık 2.5 saat Bilal Aslan'ın cesedi aradı, ancak bulamadı. Havanın kararması nedeniyle dün son verilen arama çalışmaları bu sabah erken saatlerde tekrar başlatıldı. Genç üniversitelinin cesedini arama çalışmaları sürüyor.



Milliyet

 



Bu haber 808 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,980 µs