En Sıcak Konular

Prof. Dr. Işıkara, Muş'ta hastanelik oldu

10 Mart 2008 19:11 tsi
KIZILAY tarafından organize edilen ‘Toplum Liderlerini Bilinçlendirme Projesi’ konferansına katılmak üzere Muş'a gelen Kızılay Genel Başkanı Başdanışmanı ve Afet Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldı.

Devlet Hastanesi'nde doktor kontrolünden geçirilen ve önemli bir sağlık sorununun olmadığı belirlenen Prof. Dr. Işıkara, 6 yıl önce geldiği Muş'ta yine rahatsızlanarak tedavi altına alınmıştı.

Bugün saat 15.30'da Türk Hava Yolları uçağı ile Ankara'dan Muş'a gelen Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, Muş Valiliği Toplantı Salonu'nda düzenlenen ‘Toplum Liderlerini Bilgilendirme Toplantısı’na katıldı. Toplantıya Muş Valisi İbrahim Özçimen, İl Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Eyüp Bölük, Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert, ilçe kaymakamları, imamlar, öğretmenler, muhtarlar ve kurum amirleri katıldı. Düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan Kızılay Eğitim Müdürü Funda Gülay Ünal, proje ile igili bilgiler aktardı. Funda Gülay Ünal, “Projemizin amacı toplum liderlerini bilinçlendirerek deprem zararlarını azaltmaktır” dedi.

Toplantıda slayt gösterimi eşliğinde deprem öncesi ve deprem sonrasında yapılması gerekenleri anlatan Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, “Deprem konusunda öğretmen ve din adamlarımıza önemli işler düşmekte. Halkımızın bilinçlendirilmesi için aldıkları eğitimleri doğru bir şekilde vatandaşlara aktarmalıdırlar. Deprem öncesi ve deprem sonrası ne yaptığımızı bilerek bilinçli bir şekilde davranarak depremin zararlarını ve kayıplarını en aza indirebiliriz” diye konuştu.

Toplantı sonrası kendisini iyi hissetmediğini söyleyen Prof. Dr. Işıkara, Muş Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Muayene edildikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, “Önemli bir sağlık sorunum yok. Soğuk algınlığı şikayetim vardı. Biraz yorulduk herhalde” dedi.

hurriyet



Bu haber 534 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,220 µs