En Sıcak Konular

Yeni haftada hava durumu / Haritalı

10 Mart 2008 14:00 tsi
Yurt genelinde bu hafta kısa süreli yağış geçişleri görülecek. Sıcaklık günlük değişimler gösterirken, hafta ortasına doğru hava daha serinleyecek. Bölge bölge 5 günlük rapor:

İstanbul’da ve Bursa’da öğleden sonra hafif yağmur görülebilir, sonraki iki gün havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor. Ankara’da da hava bulutlanacak. İzmirde bugünlerde lodosun taşıdığı bulutlar zaman zaman bazı ilçelerde çok hafif yağmura neden olabilir. Adana’da sabahki sağanak yağmur, öğleden sonra kesilecek ama hava sıcak. Bugün İstanbul 14, Ankara 15, İzmir 18, Bursa 15, Adana 25 derece.

 Marmara’da bugün rüzgar fazla sert değil ama bölge genelinde hafif yağmur görülecek, sıcaklık da 2-3 derece düşecek. Çarşamba günü de çok hafif yağmur olabilir. Bugün Edirne 15, Çanakkale 14, Sakarya 16 derece.

 İç Anadolu’da rüzgar zayıf, hava bugüan de ılık ancak Sivas-Kayseri-Tokat arasındaki sağanak yağmur aralıklı olarak geceye kadar sürücek, su baskınları yaşanabilir. Bölgenin diğer kentleri de bulutlandı, çarşamba günü hava biraz serinleyecek. Bugün Konya ve Eskişehir 16, Sivas 12 derece.

 Ege Bölgesi’nde lodosla birlikte gelen bulutlar, bölgeye 2 gün çok hafif yağmur bırakabilir ama güneş de görülebilecek. Çarşamba günü ise bölgede yüzde 80 olasılıkla daha kuvvetli yağmur olacak. Bugün Denizli 16, Kütahya ve Muğla 15 derece.

 Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu’da sıcaklıklar halen yüksek değerlerde. Bugün Antalya az bulutlu, İçel-Adana ve Kahramnmaraş arasında ise geceden bu yana etkili olan gökgürültülü sağanak yağmur geçişleri, öğleden sonra kesilecek. Güneydoğu Anadolu da kapalı, yağmur bu kesimde, daha çok öğleden sonra görülecek. Antalya 22, Diyarbakır 20 derece.

 Doğu Anadolu Bölgesi’nde sıcaklık yükselmeye devam ediyor ama yağış da var. Önce Malatya, Erzincan arasında sağanak yağmur, akşama doğru ise Erzurum-Van arasında karla karışık yağmur şeklinde, kısa süreli bahar yağışları olacak. Erzurum 3, Malatya 18, Van 6 derece.

 Karadeniz Bölgesi’nde sıcaklık fazla düşmüyor, bu bölgede de yağış var. Bu geceye kadar Samsun, Ordu, Trabzon, Artvin ve Gümüşhane boyunca aralıklı ama zaman zaman şiddetli şekilde yağmur olacak. Bolu çevresinde de hafif yağmur bekleniyor. Yarın ise hava daha serin. Bugün Trabzon 15, Bolu ve Samsun 16 derece.

 







Haber 7



Bu haber 580 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,658 µs