En Sıcak Konular

Zico: 'Mükemmel Bir Maç Oldu'

9 Mart 2008 23:59 tsi
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Vestel Manisaspor'u 4-1 yendikleri maçtan sonra ''Mükemmel bir maç oldu'' dedi.

 

Zico, oyuncularının maçın başından itibaren ciddi anlayışla oynadığını belirterek, "Mükemmel bir maç oldu. Sonuna kadar ciddi ve mücadeleci oyun ortaya koyduk. Maçın başından itibaren ciddi anlayışla oyun içinde olunca, sonuç daha kolay geldi. Oyuncularımız kaliteli işler yaptılar. Onları tebrik ediyorum" diye konuştu.

Sevilla maçından sonra Vestel Manisaspor maçı için dinlenmek ve hazırlanmak konusunda yeterli süreleri olduğunu kaydeden Brezilyalı çalıştırıcı, şöyle devam etti:

''Avrupa kupası maçlarından sonra puan kaybetmemizin nedeni döndükten sonra yeterli toparlanma süresi olmamasıydı. Çarşamba oynayıp, Cumartesi lig maçına çıkınca süre yeterli olmuyor. Sevilla ile Salı günü oynadık, maçımız Pazar günüydü. 5 günlük dinlenme ve maça hazırlanma dönemimiz vardı. Takımız dinlenmiş, hazır bir şekilde maça çıktı ve maç daha rahat geçti.''

Zico, ''Sevilla galibiyetinden sonra Fenerbahçe'nin çeyrek finale çıkmasından çok yorumcu Ahmet Çakar'ın bikini giyip, giymeyeceği konuşuldu. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?'' sorusu üzerine gülerek, ''Hava şartları Allah'tan güzel, bikini giymek için sıkıntı yok'' dedi.

Zico, sakatlıkları bulunan Maldonado ve Roberto Carlos'un bu hafta oynayabilecek duruma gelebileceğini, ancak Deniz'in takıma daha geç katılacağını söyledi.

Fenerbahçe teknik direktörü, ligde şampiyon olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istediklerini söyledi. Brezilyalı çalıştırıcı, şampiyonluk yolunda ilerlediklerini ifade ederek, ''İstediğimiz kulvarlardan biri de şampiyonluk. Şampiyon olalım ki Şampiyonlar Ligi'de mücadele edelim'' dedi.

Zico, oyuncu değişikliğini neden geç yaptığı sorusunu ise ''İhtiyaç duymadığım için böyle yaptım'' diye yanıtladı.

Sarı-lacivertli çalıştırıcı, Vestel Manisaspor karşısında 2 gol kaydeden Kezman konusunda ise ''O karakterini saha içine yansıtıyor. Her zaman mücadele ediyor. Fırsat bulduğunda değerlendiriyor'' dedi.

Zico, gelecek sezon ile ilgili sorular üzerine Fenerbahçe'de mutluğu olduğunu dile getirdi.

İki haftalık süre içinde yoğun çalışma dönemi yaşadıklarını vurgulayan Zico, şunları söyledi:

''Bu yoğun dönem devam ediyor. Her şeyin zamanı var. Anlaşmamız gerekirse anlaşırız. Ben burada çok mutluyum. Mayıs ayı sonuna kadar sözleşmem var. Şartları konuşacağız. Çözülmesi zor işler değil. Fenerbahçe'de olmaktan mutluyum. Hedefim burada devam etmek. Devam etmeler çok şeye bağlıdır. Masaya oturmamız gerektiğinde oturacağız.''

Fenerbahçe teknik direktörü, çeyrek finalde kimi istediği yönündeki soruyu ise ''Seçenek diyebileceğimiz rakip yok. Bu noktaya geldiysek rakip seçmek için gelmedik. Hakkımızla geldik. Rakiplerimizin hepsi birbirinden güçlü. Ancak biz de güçlüyüz'' diye yanıtladı.

Yarını izinli geçirecek Fenerbahçeli futbolcular, 11 Mart Salı günü yapacağı antrenmanla Konyaspor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarına başlayacak. 



Bu haber 513 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,988 µs