meditasyonlu mücadele' | " /> meditasyonlu mücadele' | "/>

En Sıcak Konular

PKK'ya yakışır: 'meditasyonlu mücadele'

8 Mart 2008 20:01 tsi
PKK'ya yakışır: 'meditasyonlu mücadele' Transandantal Meditasyon uzmanı Ashley Deans; çeşitli üniversitelerde vereceği feranslarla bu yöntemin terörü bitirebileceğini savunacak. Ona göre Türkiye'de bin kişiye meditasyon uyguladığında, beyinlerinden yayılan dalgalar ülkede uyum yaratacak. İyib

Geçtiğimiz ay yaşamını yitiren, insanların bilinç potansiyelini artırmayı hedefleyen eğitim yöntemi Transandantal Meditasyon’un öncüsü Maharishi’nin ABD’de kurduğu okulu yöneten kuantum fizikçi Dr.Ashley Deans, bu hafta Ankara’daki üniversitelerde konferanslar verecek.

Kibele Eğitim ve Danışmanlık’tan yapılan açıklamaya göre, Iowa Aydınlanma Okulu Müdürü Dr. Ashley Deans, “Bilince Dayalı Eğitim” aracılığıyla Türkiye’de barış ve huzuru yaratılması ve terörün sona erdirilmesi konusunda 10 Mart Pazartesi günü saat 12.15’te Çankaya Üniversitesi’nde, 11 Mart Salı saat 11.30’da ODTÜ Eğitim Fakültesi’nde, saat 15’te de Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde konferanslar verecek.

Basına açık olacak konferanslarla ilgili açıklamada, Transandantal Meditasyon’a ilişkin bilgi verilirken, “Bilince dayalı eğitimde geleneksel konular öğrenilir. Ama aynı zamanda Transandantal Meditasyon tekniği aracılığıyla içteki bütün potansiyel sistematik olarak geliştirilir. Bu tekniğin uygulanmasıyla beyindeki uyum ve düzen artmakta ve zihin potansiyeli, IQ düzeyi, hafıza, konsantrasyon yeteneği, muhakeme gelişmekte, stres, bağımlılık yapan maddelere yönelim azalmakta, sağlık düzelmektedir” denildi.

1000 MEDİTASYON TERÖRÜ ÖNLER Mİ?

Maharishi Yogi ve izleyenleri tarafından sürdürülen bir meditasyon yöntemi olan ve batıda oldukça yaygınlaşan Transandantal Meditasyon’un etkilerini kanıtlayan makalelerin Science, Lancet, International Journal of Neuroscience, Japanese Journal of Public Health gibi dergilerde 600’den fazla makale yayınlandığı kaydedilen açıklamada şöyle denildi:

“En önemli etki ise toplumun yüzde 1’inin karekökü (Türkiye için 1000 kişi) bu yöntemi uyguladığında, onların beyinlerinden yayılan uyumlu dalgalar kuantum düzeyden tüm ülkede uyum yaratmaktadır. 50’den fazla yayınlanmış bilimsel araştırmaların kanıtlandığı üzere trafik kazaları, hastaneye yatışlar, adli vakalar, yangınlar azalmaktadır. 90’lı yıllarda Mozambik Devlet Başkanı Chissano, kendisi, bakanları ve ordunun öğrenmesi sayesinde yıllardır süren iç savaşı sona erdirdiğini açıklamıştır.” (gazeteport)

Şimdi iyibilgi'nin buna yorum yapmaması mümkün mü? Anladık ki "Dr. Deans" Türkiye'nin "damarını" bulmuş. E, masraflı işler bunlar tabi. Ama kendisini destekleyeceğiz! Parası bizden. İlk şubeyi Kandil'de açsın. Görelim bakalım PKK teröristleri nasıl bir "uyum" kazanacaklar?



Bu haber 826 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,701 µs