küfreden savcının videosu | " /> küfreden savcının videosu | "/>

En Sıcak Konular

İşte Başbakan'a küfreden savcının videosu

7 Mart 2008 11:21 tsi
İşte Başbakan'a küfreden savcının videosu Gün geçmiyor ki You Tube'a bir skandal ses kaydı düşmesin. Eski YÖK Başkanı Teziç ile Tuğgeneral Erten'den sonra şimdi de Ağır Ceza Mahkemesi Savcısı Salim Demirci'ye ait olduğu ileri sürülen ses kayıtlarında şok sözler sarfediliyor. İşte o video:

Ankara'daki Cumhuriyet savcılarından Salim Demirci'nin 2006 yılının Mart, Nisan ve Mayıs aylarında önemli bir devlet kurumunda yaptığı konuşmaların kaydı olduğu iddia edilen konuşması Youtube'da yayınlandı. Savcı Demirci'ye ait olduğu öne sürülen ses kaydında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Diyarbakır eski Valisi ve Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala hakkında çok ağır hakaretler ve küfürler bulunuyor.

BENİ DİYARBAKIR'A VERECEKLER Kİ...

Video paylaşım sitesi Youtube'daki kayıtta Savcı Demirci, “Hayır olacağı belliydi. Askerin dur demesi ile duruyordu, askerin müdahalesi ile duruyordu. Asker çekildi şimdi kenara değil mi? Emniyet için zül demektir. Sen ili koruyamıyorsun, bir ilin valilik binasını korumaktan acizsin” şeklinde ifadeleri yer alıyor. “Ben tavan yaptırmazsam bu olayları” şeklinde tehditvari cümlelerinin de yer aldığı kayıtta Demirci, “Beni oraya verecekler, bizim Hasan Şatırı da verecekler, üç ayda var ya Diyarbakır'ı mum gibi yapmazsam” diyor.

HSYK'YA AĞIR SUÇLAMA

Savcı “YÖK'ü harcadılar tek tek bitti yargıyı bitirdiler” diyerek Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu üyelerine de bazı suçlamalarda bulunuyor: “Şimdi bizim Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu üyeleri yeğenlerinin, çocuklarının işlerini bitirdiler, yeğenlerinin, kuzenlerinin işleri ile filan uğraşıyorlar. Kuzenlerinin çocuklarının işleri ile uğraşıyorlar. Onları iyi, etkin, aktif yerlere getirmeye uğraşıyorlar.”

DEVLET JANDARMA

Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay başkanlarının ancak maaş zammı konusunda bir araya geldiğini ileri süren savcı Demirci, “85 yıllık cumhuriyet tarihinde ilk defa Yargıtay'ın başında bir tane islamcı var.. Ben görevimi yaparım sizi haberdar ederim. Ben karşımda devlet göremi-yorum. Devlet bir sizi biliyorum, biraz MİT'i biliyorum, biraz Jandarma'yı biliyorum. İşinize gelirse..”

ULUSALCI ÇETELERE BERAAT İSTEDİ

Danıştay gibi birçok önemli davaya bakan Savcı, aralarında 2 emniyet müdürü ve 4 askerin de bulunduğu 10 kişinin yargılandığı Atabeyler çetesi davasında sanıklar hakkında beraat talebinde bulundu. Savcı Salim Demirci, Ergenekon törer örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan Muzaffer Tekin ve Mahmut Öztürk'ün de serbest bırakılmasını istedi. Tekin ve Öztürk halen tutuklu.


Küfürlü sözler

-Ben bir gitsem oraya varya o valiliğin a....k...sam eğer.

-Vali zaten süze o... çocuğu (Diyarbakır Valisi Afgan Ala için)

- Salak anlamıyor ya halen de anlamıyor ama en sonunda tövbeye geldi ulusal sesleniş mi nedir tek millet tek devlet ulan o... çocuğu bundan iki ay önce Türkiye'lilik ha...

 

Aktif Haber



Bu haber 5,791 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,576 µs