Bu centilmenlik çok tepki çeker... | " /> Bu centilmenlik çok tepki çeker... | "/>

En Sıcak Konular

Bu centilmenlik çok tepki çeker...

5 Mart 2008 15:05 tsi
Bu centilmenlik çok tepki çeker... Sevilla maçı öncesi resmi internet sitesinde Fenerbahçe'ye başarı dileklerinde bulunan Kasımpaşaspor, dün geceki zaferi dini vecibeleri kullanarak bir hayli abarttı.

Fenerbahçe'nin dün akşamki zaferini tebrik eden Kasımpaşaspor, sevincini çok tepki çekecek bir hareketle gösterdi.

Sevilla maçı öncesi resmi internet sitesi www.kasimpasaspor.org.tr'den Fenerbahçe'ye başarılar dileyen Süper Lig'in yeni ekibi, maç sonu alınan galibiyeti, açılış sayfası yaptı. Sevilla'lı Müslüman futbolcu Keita'nın Fenerbahçe'ye atılan gollerden sonra sevincini Allah'a secde ederek gösteren kareyi, sitesine koyan Kasımpaşaspor, bu fotoğrafın altına da “Önünde eğilmeyen bizden değildir” şeklinde bir yazı yazdı.

Müslümanların sadece Allah için secdeye vardığı gerçeğini görmezden gelerek, yapılan bu centilmenlik gösterişi için görüştüğümüz Kasımpaşaspor.com’un site editörü, Gökhan Çamoğlu, fotoğrafı ve yazıyı kendisinin hazırladığını fakat hiçbir art niyetinin olmadığını söyledi. Fenerbahçe’nin turu geçmesi ile çok sevindiklerini ve bu sevinci dile getirmek için böyle bir yola başvurduğunu söyleyen Çamoğlu, “Allah’a yapılan secde ile bunun çarptırılması yanlış” dedi.

“KENDİM YAPTIM, BAŞKAN DA BİLİYOR”

Secdeyi Fenerbahçe'ye yapılmış gibi gösteren Kasımpaşaspor.com’un editörü, burada “Allah’a yapılan secde var. Siz bunu Fenerbahçe’ye yapılmış gibi göstermişsiniz” şeklindeki sorumuza, “Benim art niyetim yok. O düşüncede değilim. Ben sadece böyle düşünerek yaptım” iye konuştu. Siteye haber ve duyuru girerken Kulüp Başkanı Hasan Hilmi Öksüz’den talimatıyla hareket ettiklerini belirten Gökhan Çamoğlu, bu fotoğraf için başkandan talimat almadıklarını fakat kulüp başkanının olumsuz bir şey söylemediğini belirtti. . Resim ve yazı için iki tane tepki aldıklarını belirten Çamoğlu, yaptığı işin bu şekilde anlaşılmasından dolayı çok üzüldüğünü sözlerine ekledi. 

http://www.iyibilgi.com/images/haber/20950.jpg
www.kasimpasaspor.org.tr'nin ana sayfasına koyulan resim

Süper Lig'e geçen sezon merhaba diyen Kasımpaşaspor'un Avrupa'da başarılara imza atan Fenerbahçe'ye gönülden destek vermesi kamuoyunda takdir toplarken Sevilla maçından sonra yapılan bu hareketin ise çok tepki çekeceğe benziyor.

Sevilla’nın Müslüman olan Mali’li futbolcuları Keita ve Kanute attıkları golden sonra sevinçlerini saha ortasında Allah’a secde ederek gösteriyorlar.   

Haber 7



Bu haber 3,328 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,023 µs