En Sıcak Konular

Prens Harry: İngiltere'den nefret ediyorum

3 Mart 2008 15:23 tsi
Prens Harry: İngiltere'den nefret ediyorum Kendisini işe yaramaz biri olarak görüp 'savaş oyunu oynamak için' Afganistan’a giden İngiltere Prensi Harry, ülkesine döndü ama gözü arkada kaldı. Kraliyet Sarayı ise Prens'in, İngiltere'den nefret ediyorum' sözüne açıklama getirme telaşında..

Afganistan’daki İngiliz birliklerinde görev aldıktan sonra ülkesine dönen Prens Harry, “ Ön saflarda savaşmam için tekrar dönmeme izin vermezlerse, zaten sevmediğim İngiltere’de yaşamak istemiyorum. Güney Afrika’ya gidip orada yaşayacağım” dedi.

Dün gece İngiltere’ye Afganistan’dan dönen Harry, “Güvenlik nedenlerini bahane ederek askeri kariyerime zarar verirlerse buralarda duramam” dedi.

“Paparazzilerden kaçmak istiyorum”

Paparazzilerden kaçmak için kendisi için tek çözüm yolunun ya orduda kalmak, ya da Afrika’ya gitmek olduğunu düşündüğünü belirten Harry’nin Afganistan’ın Helmand bölgesinde on hafta süren görevindeki üstün cesaretinden! ve fedakarlığından! dolayı övüldüğü belirtiliyor. Harry, görev yerine bir an önce dönmek istediğini belirtiyor.

Prens Harry’yi Irak’a göndermeme kararı alan Ordu komutanı General Sir Richard Dannatt, Harry’nin yakın bir gelecekte Afganistan’a tekrardan dönmesinin söz konusu olmadığını belirtti.

“Kendimi işe yaramaz hissediyorum”

İngiltere’deki kraliyet evinin bulunduğu Windsor’da kendisini işe yaramaz biri olarak düşündüğünü söyleyen Harry, hayatında anlamlı bir şeyler yapabilmesi için ordunun bir vesile olduğuna inanıyor.

Harry’nin bir yakın bir arkadaşı da, Harry’nin her gece, gece kulüplerinde paparazzilerle koşuşturmaktan yorulduğunu söylediğini belirtti.

“Harry İngiltere’den nefret etmez!”

Prens Harry’nin bir röportaj sırasında, “ İngiltere’yi çoğu zaman hiç sevmiyorum. Basından ve gazetelerden uzak olmak çok güzel. Aptalca şeyler yazıp, çiziyorlar” demesinin ardından bir açıklama yapan kraliyet ailesi eski sözcüsü Dickie Arbiter, Harry’nin yorumlarının çok derinlemesine incelenip dikkate alınmaması gerektiğini belirtirken, Kraliyet yazarlarından Sarah Bradford, “Kraliyet ailesinden birinin böyle bir takım ifadelerle açıklama yapabileceğini bir an bile düşünmüyorum. Harry’nin de İngiltere’den nefret ettiğine inanmıyorum. Afganistan’da kendisini daha özgür hissetmiştir ve o yüzden bir anlık böyle bir açıklamada bulunmuştur” dedi.

Timeturk



Bu haber 804 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,665 µs