En Sıcak Konular

'Herkes bize küstü, kimse yanımızda değil'

1 Mart 2008 17:22 tsi
'Herkes bize küstü, kimse yanımızda değil' CHP Genel Başkan adayı Samsun Milletvekili Haluk Koç'tan acı itiraf: 'CHP olarak tek başına kaldık. Herkes bize küs. Hiçbir sivil toplum örgütü bizim yanımızda değil.

Haluk Koç, Kırıkkale ve Çorum'da temaslarda bulundu, partililerle toplantılar yaptı.

Parti Meclisi Üyesi Ali Kemal Kumkumoğlu ve bazı eski milletvekilleriyle Kırıkkale'ye gelen Koç, CHP İl Başkanlığında partililerle sohbet etti.

CHP'nin bugünkü politikaları ile oy kaybetmeye devam edeceğini öne süren Koç, ''CHP'de bir yönetim anlayışı değişikliğinin gerekli olduğunun altını çiziyoruz, bunu anlatıyoruz, CHP'nin güçlenmesinin Türkiye'nin yararına olduğunu ifade ediyorum'' dedi.

Haluk Koç, partinin genel başkanı olmak için adaylığını 5,5 ay önce açıkladığını belirterek, ''Kendimi tatmin etmek için aday olmadım. Parti içinde geniş bir tabanın desteğiyle buradayım'' dedi.

Koç, Kırıkkale'deki temaslarının ardından Çorum'a hareket etti. Parti meclis üyeleri ile birlikte 2 günlük ziyaretlerde bulunmak için Çorum'a gelen Koç, Sungurlu ilçe teşkilatınında partililerle toplantı yaptı. Burada partililere hitaben yaptığı konuşmada, Genel Başkan Deniz Baykal'ın başarısı için büyük emek harcadıklarını ifade eden Koç, şöyle konuştu:

''Daha başarılı olmak için tepeden bir rüzgar esmesi gerekir. Bize artık yol açsınlar. Bir heyecan versinler. Öncelikle parti içindeki demokrasiyi oluşturmalıyız. Bütün adayları partili olarak siz belirlemelisiniz. Seçimle gelen seçimle gitmeli. Önemli noktalara adaylar ön seçimle gelmeli'' dedi.

Koç, CHP'nin muhalefetinin yeterli olmadığını savunarak, şunları kaydetti:

''Salı gününden salı gününe televizyonda konuşarak muhalefet olmaz. Mecliste oturarak olmuyor bazı şeyler. Halkın içine girilmeli. Halkı bilinçlendirmek gerek. Tayyip bey konuşmasında 3 dakika Baykal'a, 2 dakika Bahçeli'ye vuruyor, bir hafta rahat. CHP olarak tek başına kaldık. Herkes bize küs. Hiç bir sivil toplum örgütü bizim yanımızda değil.''

Haluk Koç ve beraberindekiler daha sonra Alaca ilçesine geçtiler.

AA



Bu haber 394 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,860 µs