En Sıcak Konular

Hafta sonunda hava durumu Haritalı

29 Şubat 2008 12:29 tsi
Bugün kuzey kesimlerde kısa süreli yağmur geçişleri olacak. Sıcaklık ise fazla değişmiyor. Pazar günü batıda yeniden yağış bekleniyor. Bölge bölge 5 günlük hava raporu:

 


Bugün kuzey kesimlerde kısa süreli yağmur geçişleri olacak. Ülkenin güney ve doğusunda da bulutlanma artacak. Sıcaklık ise fazla değişmiyor. Pazar günü batıda yeniden yağış bekleniyor.

 

İstanbul’da öğleden sonra gökyüzü daha açık olacak. Yarın güneşli ve rüzgarlı, Pazar günü ise yağmurlu bir hava bekleniyor. Ankara’da sabahki hafif yağmur, öğleden sonra kesilecek ama Pazar akşamı da yağmur bekleniyor. İzmir iki gün açık, yarın lodos kuvvetli esecek. Adana biraz bulutlanıyor ama hava sıcak olacak. Bugün İstanbul 15, Ankara 13, İzmir 19, Bursa 17, Adana 20 derece.

 Sınırötesi harekatın yapıldığı bölgede özellikle Şırnak civarında öğleden sonra bulutlanma artacak. Rüzgar yine zayıf, Şırnak ve Hakkari’de dağlarda sıcaklık gece -10 dereceye kadar iniyor. Gündüz ise en fazla 2 dereceye çıkıyor. Kuzey Irak’ın rakımı daha düşük olduğu için o bölgede sıcaklık daha yüksek, Zaho ve Amadiye’de sıcaklık 11 dereceye kadar çıkıyor. Bu gece ve yarın sabah Şırnak ve Hakkari’de dağlarda kar, Kuzey Irak’ta ise hafif yağmur olasılığı var.

 Marmara Bölgesi’nde Trakya civarı bugün açık, öğleden sonra İstanbul-Bursa arasında da bulutlar dağılacak. Sıcaklık yine yüksek değerlerde. Marmara’da Cumartesi günü hava güneşli ama lodos kuvvetli esecek. Pazar günü ise sağanak yağmur ve serinleme olacak. Edirne ve Çanakkale 15, Kocaeli 17 derece.

 İç Anadolu’da bulutlanma artıyor, Ankara-Eskişehir civarında kısa süreli yağmur görülecek. Yarın bölgede hava ılık ve güneşli, Pazar günü ise batısında yağmur var. Bugün Konya 11, Sivas 1 derece.

 Ege’de hava az bulutlu ve ılık. yarın bölgede lodos kuvvetli esecek ve sıcaklık artmaya devam edecek. Pazar günü ise yağmur ve yağış ile birlikte biraz serinleme bekleniyor. Denizli 16, Muğla 14, Kütahya 11 derece.

 Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde sıcaklık yükseliyor ama hava bugün daha bulutlu. Kahramanmaraş- Gaziantep civarında hafif yağmur da görülebilir. Antalya 20, Gaziantep 17 derece.

 Doğu Anadolu’da da bulutlu ve puslu bir hava var. Sıcaklık bu kesimde de artıyor, akşam ve gece kısa süreli yağış geçişi olacak. Bugün Erzurum -5, Malatya 14, Van 7 derece.

 Karadeniz Bölgesi’nde Bolu-Zonguldak arasında başlayan yağmur, Samsun ve Trabzon’a kadar ulaşacak. Sıcaklık biraz düşse de, yarın yeniden yükselecek ve yağış da kesecek. Trabzon 13, Bolu 14, Samsun 16 derece.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA RAPORU

 


 

 


 

 


 

 


Haber 7



Bu haber 630 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,229 µs