En Sıcak Konular

Ertuğrul Sağlam hesap verdi

27 Şubat 2008 19:52 tsi
Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde Çaykur Rizespor'a elenen Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam, kazanmalarına rağmen elenmelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

İlk yarıda iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını belirten genç teknik adam ikinci yarıdaki mücadeleden de memnun olduğunu söyledi.

Çaykur Rizespor maçı sonrasında düzenlediği basın toplantısında oldukça moralsiz olduğu gözlenen Sağlam, ''Son iki sezon kazandığımız kupaya veda etmek bizi gerçekten üzdü. Fakat bu maça fazla üzülmeye vaktimiz yok açıkçası. Bizi çok önemli bir maç bekliyor ve ona hazırlanmak gerek. Şampiyonluk yarışındaki rakibimiz Galatasaray maçına konsantre olup, hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapacağız. Şimdi tek düşüncemiz önümüzdeki pazar günü oynayacağımız Galatasaray maçına iyi konsantre olmak ve kazanmak.'' dedi.

Çaykur Rizespor karşısında ortaya koydukları mücadeleyi de değerlendiren Sağlam, ''İlk yarıda iyi değildik, ikinci yarıda çok iyi mücadele ettik fakat turu getirecek skoru yakalayamadık. İlk yarıda da ikinci yarıdaki gibi biraz etkili olsaydık turu geçen taraf biz olurduk. Üzgünüz, elenmememiz gerekirdi fakat hayat devam ediyor. Bu maçı unutup bizim için çok önemli olan Galatasaray maçına hazırlanmamız gerekiyor.'' diye konuştu.

Genç teknik adam sakatlanarak oyundan çıkan Gordon Schildenfeld'in gözünde Cisse'nin ise dizide problem olduğunu ve durumlarının da yarın belli olacağını söyledi.

ÇAYKUR RİZESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ARICA: ''TAKIMIMIZIN FİZİK GÜCÜ ZAYIF'' -

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, 3-2 yenilmelerine rağmen turu geçtikleri için oyuncularını tebrik ettiğini belirterek, ''Ama mağlup olmamamız gerekirdi.'' dedi.

Fortis Türkiye Kupası'nda yarı finale kalmanın sevincini yaşadıklarını, 1 - 0 kazandıkları ilk maçın rövanşında turu getirecek golleri buldukları ve turu geçtikleri için mutlu olduğunu belirten Arıca, ''Turu geçtiğimiz için sevinçliyiz. Mağlup olmamamız gerekirdi, en kötü 2-2 sonuçlanmalıydı. Fizik gücümüz zayıf ve dirençsiziz, bu yönümüzü düzelteceğiz. Rakibe ilk yarıda pozisyon vermedik bir hatamızdan gol buldular. Alan bırakmadık, oyunu istediğimiz gibi yönettik.'' diye konuştu.

Arıca, Çaykur Rizespor'un Sivasspor ile oynadığı maça da değinerek, ''Biz pazar günü iki maç birden oynadık. Hem Sivasspor'la hem de saha ile. Biz pazar günü oynadık rakibimiz cuma günü oynadı. Biz Sivas'ta çok yorucu bir maç oynadık. Otobüsle yolculuk yaptık ve yorgun bir şekilde bu maça çıktık.'' dedi.

Arıca, bu maçın geride kaldığını ve önlerinde çok önemli bir lig maçının kendilerini beklediğini ve o maçı düşünmeye başladıklarını sözlerine ekledi.

 

 

 



Bu haber 489 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,058 µs