TİT'çinin bilgisayarından PAŞA çıktı | " /> TİT'çinin bilgisayarından PAŞA çıktı | "/>

En Sıcak Konular

TİT'çinin bilgisayarından PAŞA çıktı

27 Şubat 2008 12:10 tsi
TİT'çinin bilgisayarından PAŞA çıktı    Akın Birdal'ı vurduran Türk İntikam Tugayı'nın kurucusu Semih Tufan Günaltay'ın bilgisayarından emekli Org. Şener Eruygur'a ait bilgiler çıktı. Eruygur, Cumhuriyet mitingleri ile akıllarda yer etmişti.

Dönemin İnsan Hakları Derneği Başkanı Akın Birdal'a düzenlenen suikastin azmettiricisi Semih Tufan Günaltay'ın polis tarafından el konulan bilgisayarında eski Jandarma Genel Komutanı Şener Eruygur'un ismine rastlandı.

Ergenekon Operasyonu'nun tutuklu zanlılarından emekli yüzbaşı Muzaffer Tekin'le birlikte ismi geçen Türk İntikam Tugayı'nın (TİT) kurucusu Semih Tufan Günaytay'ın bilgisayarında eski Jandarma Genel Komutanı ve Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Şener Eruygur'un ismi çıktı. Günaltay'ın bilgisayarında bulunan belgelerde, emekli Orgeneral Şener Eruygur'un Ulusal Birlik Harekatı Platformu'nun onursl genel başkanı olduğu, eski Yüzbaşı Muzaffer Tekin'in ise Ulusal Birlik Komitesi'nin kurucuları arasında saydığı belirlendi.

TİT'in kurucusu Semih Tufan Günaltay, Akın Birdal suikastinin azmettiricisi olmak suçundan 19 yıl hapis cezasına çarptırıldıktan sonra 4.5 yıl yatmış ve Rahşan Affı'yla çıkmıştı.

Gülaltay çıktıktan sonra önce Ulusal Birlik Partisi'ni kurmış sonra 43 sivil toplum örgütünün katılımıyla Ulusal Birlik Harekatı Platformu'nu oluşturmuştu.

Gülaltay, geçen temmuz ayında çete kurduğu gerekçesiyle tutuklanmış, 13 ayrı suç işlediği gerekçesiyle ve 76 yıla kadar hapis istemiyle hakkında dava açılmıştı. Polis Gülaltay'ın bilgisayarına el koymuştu.

Bilgisayarda yapılan incelemede “süheyla.doc” isimli word formatındaki metinde emekli Org. Şener Eruygur'la ilgili bilgiler çıktı.

Taraf Gazetesi



Bu haber 860 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,407 µs