En Sıcak Konular

Erdoğan: "Yel kayadan bir şey koparamaz"

26 Şubat 2008 11:57 tsi
Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısındo konuşuyor. Terör olaylarından medet umanlara seslenen Erdoğan, "Terörden meden umanlar büyük bir yanılgı içindedir." dedi

Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında konuşuyor. "Gün birlik ve beraberlik günüdür" diyen Başbakan Erdoğan, "Allah askerimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Sınır ötesi operasyonlarda terörle mücadelede önemli bir aşamaya gelindiğini ifade eden Başbakan ERdoğan, "Türkiye cumhuriyeti, bütün vatan evlatlarıyla, terör ve terörist karşısında tek vücut olmuştur. terörden meden umanlar, terörle baş başa kalacaklar. Yel kayadan bir şey koparamayacaktır. Milletimizi provakasyonlarla bölmeye çalışanlar Allahın izniyle başarılı olamayacaktır. Terörle amaçlarına ulaşacçaklarını sananlar büyük bir yalınlgı içerisindedirler. Terör çıkmaz yoldur. Türkiye'nin demokrasi içerisinde hukuk yoluyla çözülemeyecek hiç bir sorunu yoktur." dedi.

HİÇ BİR ŞEY VERMEDİK
Türkiye'nin sınır ötesi operasyon yapmasının meşru hakkı olduğununa değinen Başbakan Erdoğan, Türkiye'nin kendisine yönelik saldırılara karşılık vermek zorunda olduğunu ifade etti.

"Ne verdiler de bunun karşılığında bunları alıyorlar" şeklindeki eleştirilere de cevap veren Başbakan Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti hiç bir şey vermez. Bunları söyenler eski alışkanlıklarından dolayı böyle konuşuyorlar" diye konuştu.

IRAK'IN SİYASİ BİRLİĞİNİ SAVUNUYORUZ
Irak'ın siyasi bütünlüğünün her zaman savunulduğunu hatırlatan Erdoğan, Irak'a yıllık 1.5 milyar kilovat saat elektirik verildiğini de dile getirdi. Erdoğan, bunun özellikle Kuzey Irak için büyük önem taşıdığını dile getirdi. Kara harekatının tek amacı olduğunun altını çizen Erdoğan, "Harekatın tek amacı Kuzey Irak'a yerleşmiş olan terör örgütüdür" ifadelerinde bulundu.

DOĞAL VE YAPAY TESİSLER İMHA EDİLİYOR
Askerlerimizin ilerleme istikametindeki teröristler imha edilmektedir." diyen Erdoğan, "Teröristlerin kullandığı doğal ve yapay bütün tesisler imha edilmiştir, sivillerin kullandığı tesislere ise hiç bir şekilde zarar verilmemiştir" şeklinde konuştu.

TÜRKİYE'NİN HAKLILIĞI TESCİLLENDİ
Türkiye'nin terörle mücadeledeki haklılığının uluslararası arenada tescil edildiğine değinen Başbakan Erdoğan, dış politikada Türkiye'nin barışçı tutumunun bölgesel ve küresel alanda etkinliğini artıracağını kaydetti.

Ayrıntılar geliyor.

8 sütun



Bu haber 620 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,471 µs