En Sıcak Konular

İstanbul'da 6 araç kundaklandı

24 Şubat 2008 09:18 tsi
Beyoğlu, Güngören ve Üsküdar'da toplam 6 otomobil kundaklanarak yakıldı. Güngören'deki kundaklama olayının ardından olayla ilgili iki kişi gözaltına alınırken diğer kundaklama olaylarını gerçekleştiren saldırganlar kaçmayı başardı.

GÜNGÖREN'DEKİ KUNDAKLAMALAR

Güngören Merkez Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'nde saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda park halindeki 1 otobüs ve 2 minibüs molotof kokteyli atılarak kundaklandı. Olayı gören vatandaşlar yanan araçlara müdahele ederek söndürmeye çalıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri vatandaşların da yardımı ile yangını söndürdü. Kundaklanan araçlar kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri olay yerinde durumundan şüphelendikleri iki kişiyi gözaltına aldı. Üzerleri aranan iki kişi sorgulanmak üzer polis merkezine götürüldü. Şüpheliler basın mensuplarının "Araçları siz mi kundakladınız?" sorusunu yanıtsız bıraktı. Araçların kundaklandığı sırada evde olduğunu söyleyen yanan otobüsün şöförü Hasan Gürbüz, "Arabayı park ettikten sonra eve girdim. Dışarıdan ses çıkınca pencereye baktığımda otobüsümün yandığını gördüm" diye konuştu.

BEYOĞLU'NDA İKİ ARAÇ KUNDAKLANDI

Beyoğlu Örnektepe Mahallesi Etibank Caddesi Pazariçi Sokak'ta ise saat 23.00 sıralarında park halinde bulunan 2 otomobil kimliği belirsiz kişi veya kişilerce molotof kokteyli atılarak kundaklandı. Yanan araçları fark eden vatandaşlar otomobillere müdahale ederek itfaiye olay yerine gelmeden otomobilleri söndürdü. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise soğutma çalışması yaptı. Polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Olayı gören vatandaşlar araçların yandığını görünce kendi imkanları ile söndürmeye çalıştıklarını söyledi.

ÜSKÜDAR'DA BİR OTOMOBİL KUNDAKLANDI

Üsküdar'da da saat 04.00 sıralarında Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Karadeniz Caddesi Dere

Sokak üzerinde park halinde duran 34 FIY 15 plakalı otomobil kundaklanarak yakıldı. Yanan aracı gören vatandaşlar durumu itfaiyeye haber verdi. Bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanmakta olan araca müdahale ederek söndürdü. Olay sonrası araç kullanılamaz hale geldi.

Polis ekipleri, yanan otomobilin yine park halinde duran bir kamyonete çarpmış olması nedeniye aracın çalınmak istendiği ve sonrasında ateşe verilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

hurriyet



Bu haber 511 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,935 µs