zokayı yuttu! | " /> zokayı yuttu! | "/>

En Sıcak Konular

PKK zokayı yuttu!

23 Şubat 2008 12:25 tsi
PKK 
zokayı yuttu! Irak'a yönelik operasyon manşetlerde. En ilginç başlığı Bugün attı. Genelkurmay'ın büyük bir şaşırtmaca yaptığını yazan Bugün, baharda yapılması beklenen kara harekâtının önceki akşam başlamasına dikkat çekti. İşte o manşet...

İşte bugünkü gazetelerde öne çıkan başlıklar...


BİN TERÖRİST NAMLUNUN UCUNDA

Terör örgütünü imha etmek için Irak'ın kuzeyine kara harekâtı başlatan TSK, yaklaşık bin teröristin barındığı Hakurk üçgenini adım adım tarıyor. Sınırdan yaklaşık 20 kilometre içeriye giren askerlere F-16'lar da destek veriyor.


PKK zokayı yuttu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'a yönelik kara harekâtı önceki akşam başladı. 10 bin Mehmetçik Kuzey Irak'ın 20 kilometre içerisine kadar ilerledi. Türk Silahlı Kuvvetleri, büyük bir “şaşırtma operasyonuna” da imza attı.Genelkurmay Başkanlığı baharda yapılması beklenen kara harekâtını önceki akşam başlattı. 10 bin Mehmetçiğin, sınırın 20 kilometre içerisinde sürdürdüğü operasyon kapsamında bölücü terör örgütü üyeleri ile çatışmalar başladı. Asker, günlerce Şırnak sınırına sahte yığınak yapıp PKK’yı yanılttı, harekâtı terör örgütünün hiç beklemediği Çukurca bölgesinden başlattı.


Kış uykusunda baskın

"Kışın kara harekatı olmaz" ezberi bozuldu. PKK kamplarına hava operasyonlarının ardından 10 bin askerle kara harekatı da başladı.


Bahar gelmeden karadan darbe

Türk ordusu, uzun süredir beklenen ve ’Güneş Operasyonu’ adı verilen kara harekátını önceki gün başlattı. Önce bölge top atışlarıyla dövüldü, ardından ağır kış şartlarına rağmen 3 bini Özel Harekátçı 10 bin kadar asker, çok sayıda tank ve zırhlı araç Derecik bölgesinden Kuzey Irak’a girdi. Yerden hain avına başlayan Mehmetçik’e, F-16 savaş uçakları, Cobra ve Sikorsky helikopterler de havadan destek verdi.


10 bin askerle kış temizliği

K. Irak'a giren 10 bin Mehmetçik, PKK kamplarını temizlemek için kara harekâtına başladı. Genelkurmay açıklamasında 44 teröristin etkisiz hale getirildiği, 5 askerin şehit olduğu belirtildi.


Ergenekon'un akıl hocaları şok operasyonla gözaltında

Ergenekon Terör Örgütü'ne yönelik operasyonlar kapsamında örgütün fikir babalarından olduğu iddia edilen Doç. Dr. Ümit Sayın, Doç. Dr. Emin Gürses ve Doç. Dr. Orhan Tunç'un da aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.


Ankara'dan güvence dünyadan anlayış

Gül, Talabani'ye, Erdoğan da Maliki ve Bush'a bilgi aktardı ve şu güvence verildi: Siviller zarar görmeyecek, biter bitmez çıkacağız


Yastan cepheye

TSK, baharı beklemeden PKK'ya kara harekâtını önceki akşam başlattı. 10 bin asker, sınırı 20-25 kilometre geçti. F-16'larla Cobra ve Sikorsky helikopterlerinin destek verdiği harekâtın başında hep birincilikle terfi eden 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Bekir Kalyoncu var.


Köşk'ten onay

Milli iradenin tecelligahı olan Meclis'in 411 oyla kabul ettiği ve başörtüsüne özgürlük getiren yasalar devletin başı olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından dün onaylandı.


Teröre karşı rutin süreç

TSK'nın Kuzey Irak'ta başlattığı kara harekatı Meclis'ten alınan yetkinin kullanımı olarak değerlendirildi. ABD, "önceden bilgimiz vardı" derken, AB, "harekatın savunma amaçlı olmasını" istedi.


-26'da Güneş için vurdular

Mehmetçik kış koşullarında karadan Kuzey Irak’a girdi. PKK’nın yuvalandığı kampların yerle bir edildiği operasyona Gabar’da şehit düşen Onbaşı Kasım Aksoy’un 3 yaşındaki kızı Güneş’in adı verildi


10 bin asker 10 yıl sonra 10 km içerde

3 bini özel kuvvetlerden oluşan 10 bini aşkın asker, tanklar eşliğinde PKK’ya öldürücü darbe vurmak üzere Kuzey Irak’a...


Karadan kuşatma

Kuzey ırak'a giren TSK, baharı beklemeden terör örgütüne yönelik hava destekli operasyon başlattı.



Bu haber 677 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,508 µs