ana-avrat küfretti’ | " /> ana-avrat küfretti’ | "/>

En Sıcak Konular

‘Bana ana-avrat küfretti’

21 Şubat 2008 23:00 tsi
‘Bana 
ana-avrat küfretti’ Yeniçağ Yazarı Sebahattin Önkibar, şantaj yaptığını iddia ettiği İMD Başkanı Hadi Özışık hakkında çok ağır iddialarda bulundu. iyibilgi’ye konuşan Özışık ise ‘kafasına sıktırmakla’ tehdit eden Önkibar’ın kendisine ana-avrat küfrett

Yeniçağ Gazetesi Yazarı Sebahattin Önkibar ile İnternet Medyası Derneği (İMD) Başkanı Hadi Özışık arasında, zaman zaman ağır küfürleşmelere varan bir kavga yaşanıyor. İki arasında öyle diyaloglar geçiyor, öyle iddialar havada uçuşuyor ki yutulur cinsten değil.

Sebahattin Önkibar, önceki gün Özışık hakkında köşesinde çok ağır iddialarda bulundu. Önkibar’ın ‘Hadi Özışık bunlar doğru mu’ başlığı altında dillendirdiği ve bazılarında kaynak gösterdiği iddialar şöyle:

“Kadıköy Belediyesi sana niye 95 milyar verdi?”

Hadi Özışık, CHP İstanbul Milletvekili Şinasi Öktem’le mahkemelik misin? Öktem’e 60 bin dolara site yapmak isterken, Öktem’in oğlu; “Baba bu iş 2 bin dolarlık iş, ben yaptırırım”  deyip Şinasi Bey de vazgeçince kendi internet sitende günlerce Şinasi Bey’in aleyhine yayın yaptın mı?

Sitene reklâm isteyip reklâm vermeyen CHP’li Belediye Başkanlarının aleyhine yayınlar yaptın mı? Star gazetesindeki köşende CHP’li Belediye Başkanlarını topa tutman bunun için miydi?

CHP’li Nesrin Baytok’u neden hedef aldın? CHP’li Kadıköy ve Beşiktaş Belediyelerinden yüklü ilanlar aldığın doğru mu? Bu Belediyeler hiçbir yere reklâm vermezken sana niye veriyor? Kadıköy belediyesinin bir seferde sana 95 milyar liralık ilan verdiği doğru mu? Verdiyse bunun perde gerisinde bir şey var mı?

“AKP’li ünlü kuyumcudan 12 bin dolar aldın mı?”

CHP’den bütün sitelere dağıtma adına toplu reklâm aldın mı? Aldıysan bunların ne kadarını diğer sitelere dağıttın?

DYP’den seçim öncesinde ne kadar reklâm aldın? Reklâm öncesi Mehmet Ağar için neden ağır ve yıpratıcı yayın yaptın? 50 bin dolarlık reklamdan sonra Ağar hakkında yazıları neden kesip onun seçim seyahatine katıldın?

Başkanı olduğun IMD’nin şu an kasasında kaç para var? Bu derneğin hesapları ibra edildi mi?

AKP’li ünlü kuyumcudan 12 bin dolar aldın mı? Cihan Bey bu parayı sana niye verdi?

“İhsan Arslan’a gidip yakardın mı?”

Süleyman Soylu ile ilişkin nedir? Ondan hiç maaş ya da ücret aldın mı? Bugünlerde DP ile ilan anlaşman var mı? Süleyman Soylu’nun amcaoğlu (Askere saldıran malum şahıs.) Özelliştirme İdaresi Başkan Yardımcısı ile ilişkin var mı?

Sitende yazı yazma karşılığı bir isimden para istediğin doğru mu?(Bilgiyi veren Memduh Bayraktaroğlu’dur.)

Star’ın Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu ‘Bu adam bize yaramaz’ deyip seni kovduktan sonra, AKP milletvekili İhsan Arslan’a gidip yakardığın ve haftada bir gün Star’da yazı yazmana izin verildiği doğru mu?

VE ÖZIŞIK KONUŞTU:

iyibilgi, bu her biri birbirinden ağır iddiaları yayınlamadan önce karşı tarafın da görüşünü almak üzere Hadi Özışık’a ulaştı. Özışık’ın sözlerini noktasına virgülüne dokunmadan aynen yayınlıyoruz:

Ben bu adama dün tekzip gönderdim. Ama bu adam tekzibi alıp yırttı. Yayınlasa da yayınlamasa da dava da açacağım. Enver Ören’in Türkiye Gazetesi’nde çalışırken ‘emir kulu olduğunu’ daha geçenlerde itiraf etti.

Bana telefon açıp oğlumun yanında ana-avrat küfretti. Beni tehdit etti. Ben bu adamı ciddiye almıyorum. Daha gecen araştırmadan ‘Başbakan MGK toplantısında İlhami Erdil’i azarladı’ diye yazdı. Bu adam kaç kuruşluk adam ki ona cevap vereyim.

“O kuyumcudan 12 değil, 36 bin dolar aldım”

İMD’nin şu anda kasasında 1500 ya da 2 bin YTL var. Derneğin parasının ibraz edilmemesi ise işkembeden atmış.

Bu adam bir Zübük. Sorularından, iddialarından biri bile doğru değil. Fox TV’de anlattığım bilgileri yala-yanlış çarpıtıyor. Cihan Kamer Atasay’ın sahibi. Sitenin okuru bir işletmeci olarak iki yıl boyunca siteye 36 bin dolar karşılığı reklâm verdi. Atasay bana halen reklâm veriyor. Kayınbiraderini ise tanımam. Hiç görmedim.

Beşiktaş belediyesinden ve CHP’den bir kuruş reklâm parası almadım. Ben reklâm ajansı değilim, reklâm parası alıp dağıtayım.

DYP seçim öncesi herkese reklâm verdi. Bize de verdi. Ama reklâm bizim sitede iken de Ağar’ın aleyhinde yazılar yazdım. Reklâm geldiğinde susmadım.

Karaalioğlu’nun beni kovması söz konusu değil. Alev Er benim yazımı haftada bire indirmişti. Karaalioğlu geldi ve ikiye çıkardı.

“Sarıgül’ün köpeğisin dedi...”

CHP İstanbul Milletvekili Şinasi Öktem’in oğlu ile mahkemelik oldum. O da şundan: Ben Öktem’in siyasi çalışmalarını eleştiren yazılar yazdım. Oğlundan bana mail geldi. Sen Mustafa Sarıgül’ün köpeğisin diye ağır ithamlarda bulundu. Dava açtım. Hadise bu.

İnternette boy gösteremediği, yazıları alıntılanmadığı için çıldırıyor. Sağa sola sataşıyor.

Yazdığı hemen her şey yalan. Faks sorumlusuymuşum, ilkokul mezunuymuşum.

Sadık Soylu’yu özeleştirme idaresi başkan yardımcısı, İlhami Erdil’i MGK’da Tayip Erdoğan’ın hışmına uğrayan paşa yaptı. Oysa Süleyman soylu o görevde hiç bulunmadı. TOKİ başkanının danışmanı. İlhami Erdil ise Tayyip Erdoğan ile MGK’da hiç bir araya gelmedi. ‘Emir kuluydum, Enver Ören emrettiği için bir şeyler yaptı’ diyen bir adamdan gazeteci olmaz.

www.iyibilgi.com özel Ömer Çakkal



Bu haber 1,359 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,926 µs