En Sıcak Konular

'Beşiktaş'ı yenmek zorundayız'

19 Şubat 2008 18:12 tsi
'Beşiktaş'ı yenmek zorundayız' Beşiktaş maçına büyük bir hırsla hazırlandıklarını dile getiren Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, “Beşiktaş'ı burada yenmek istiyoruz” dedi.

Kurtar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Turkcell Süper Lig'in son sırasındaki Kasımpaşa'ya yenildiklerini hatırlatarak, ligde “kolay karşılaşma” bulunmadığını söyledi.

Beşiktaş maçına büyük bir hırsla hazırlandıklarını dile getiren Kurtar, “Beşiktaş şampiyonluğa oynuyor. Ankaraspor maçını seyrettim. Onlar da hırslı, arzulu ve istekli” diye konuştu.

Yeşil-siyahlı takımda sakatlığı devam eden futbolcuların bulunduğunu hatırlatan Kurtar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sakat futbolcularımız iyileşiyor. Caner henüz antrenmanlara başlayamadı. Julio Cesar yavaş yavaş ısınıyor. Souleymanou geldi. Eski gücümüzü yavaş yavaş buluyoruz. Genç futbolcuları oynatıyoruz. Her genç futbolcu puan kaybı anlamına geliyor. Gençler alışıyor. Alışırken de bu puan kayıplarını yapacağız. Ligdeki puan cetvelinde 7'inciliğe düştük. Beşiktaş ligdeki dört büyük takımdan biri. Beşiktaş'ı burada yenmek istiyoruz. İyi bir maç olacak. Taraftarlarımız bizi destekleyecekler. İnşallah sahadan galip geleceğiz. Başka bir şey düşünmüyoruz.”

BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARI

Öte yandan, yeşil-siyahlı takım, Cuma günü sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Haluk Ulusoy tesislerinde teknik direktör Güvenç Kurtar gözetimindeki antrenmanda, futbolcular kondisyon ağırlıklı istasyon çalışması yaptı. Afrika Kupası'na katılan Kamerun milli takımında forma giyen kaleci Souleymanou da takım arkadaşlarıyla çalışmalara başladı. Hafif sakatlığı bulunan Çağlar ve Murat Karakoç takımdan ayrı çalışırken, Kasımpaşa maçında sakatlanan Kaptan Yusuf antrenmana katılmadı.



Bu haber 594 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,865 µs