En Sıcak Konular

İşte topuktan vurulan ünlüler...

19 Şubat 2008 16:13 tsi
İşte topuktan vurulan ünlüler... Kimi “istek şarkısını söylemediği” kimi de “çok konuştuğu” bahanesiyle kurşunlandı. İşte ‘kurşunzede’ ünlüler.Özcan Deniz'in önceki akşam Çeşme'de silahlı saldırıya uğraması buna benzer olaylar yaşayan diğer ünlüleri

'Şöhret avcısı'' saldırganlar, ayağa kurşun sıkmak gibi bir yol bulmuşlar kendilerine.

Gazeteci Hıncal Uluç, türkücü İbrahim Tatlıses, şovmen Okan Bayülgen, şarkıcı Muazzez Ersoy, sanatçı Bülent Ersoy, popçu Gülşen, şarkıcı Arto, türkücü İsmail Türüt, oryantal Asena, Derya Tuna, şarkıcı Cengiz İmren kurşunlu saldırılara maruz kalan ünlülerden bazıları. İşin ilginci, Derya Tuna, Hıncal Uluç, İsmail Türüt, saldırganlardan şikayetçi olmadılar. Kimi, saldırganlara verilecek cezanın fazla olmamasından, kimi ise yakınlarına zarar gelebilir endişesiyle davacı olmadıklarını açıklamıştı.

ASENA: 2003 yılı Ocak ayında İbo Show isimli programın çekimleri için gittiği, Şişli Seyrantepe'deki stüdyonun girişinde silahlı saldırıya uğrayan ünlü oryantal ameliyata alındı. O günlerde Asena ile İbrahim Tatlıses'in gönül ilişkisi yeni bitmişti. Asena'yı da tıpkı Derya Tuna olayında olduğu gibi Tatlıses'in vurdurduğu dedikodusu yapıldı ancak bu konuda da bir delil yoktu.


BÜLENT ERSOY: 1989 yılında, Adana'da bir konser sırasında Hacı Tepe adlı kişinin 'Çırpınırdı Karadeniz' adlı şarkı isteğini yerine getirmediği için vuruldu. Hastaneye kaldırılan sanatçı ameliyata alındı, sonra ayağı bir süre alçıda kaldı.

 


 

ARTO VE iSMAiL TÜRÜT: Arto 2000’de Etiler'de çalıştığı gece kulübünün önünde tabancayla bacağından vuruldu. Tolga Bilge ve Hasan Ceylan mahkemeye çıkarıldı. Tutuklanan sanıklar ifadelerinde Arto'nun konuşmalarını beğenmedikleri için vurduklarını söyledi. Tolga Bilge 2001'de de türkücü İsmail Türüt'ü ayağından vurdu. Bilgi, "Çok konuşursa böyle olur'' demişti.

 


 

MUAZZEZ ERSOY: 1998'de konser vermek için Edirne'ye giden Muazzez Ersoy, kaldığı otelin bahçesinde silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Ersoy'un basın danışmanı Sertip Gücün, sanatçıyı korumak için öne atılınca bacağından yaralandı. Olayın, sanatçının bir hayranının şampanya teklifini geri çevirmesinden kaynaklandığı iddia edildi.

 


 

DERYA TUNA: 2002 yılında Günay'da sahne almaya hazırlanan Derya Tuna, prova sonrası çıkışta kurşunlandı. Ayağından yaralanan Tuna'yı, çocuğunun babası olan İbrahim Tatlıses'in vurdurduğu iddia edildi ancak ıspatlanamadı.


 

İBRAHİM TATLISES: Ünlü türkücü 1990 yılında Maksim Gazinosu'nda sahnedeyken bacağından vuruldu. Saldırganlar Ramazan Yetişen ve Fuat Aslan vurma gerekçelerini ''Bize kaset sözü verdi ama yapmadı'' diye açıkladı. Tatlıses ameliyata alındı ve iyileşti.

 

bugün



Bu haber 15,495 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,973 µs