En Sıcak Konular

Saldırgan, Özcan Deniz'i şarkı yüzünden vurmuş

18 Şubat 2008 16:58 tsi
Özcan Deniz'i bacağından yaralayan zanlı, sanatçıyı istediği şarkıyı okumadığı için vurduğunu itiraf etti

İzmir'in Çeşme ilçesindeki bir otelde Özcan Deniz'i tabancayla yaralayan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Mustafa A'nın, ''kız arkadaşıyla barışmak için Özcan Deniz'in konserinden yer ayırttığı, arkadaşının gelmemesi üzerine otele tek başına gittiğini'' söylediği öğrenildi.  
 
Alınan bilgiye göre, dün Çeşme'de çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulan Mustafa A'nın, ifadesinde, moralinin bozuk olması ve Özcan Deniz'in tepkisi üzerine ''korkutmak için'' silah kullandığını söylediği öğrenildi.

İflas etmesi nedeniyle uzun süredir işsiz olduğunu, bir süre önce şans oyunlarından 800 YTL civarında para tutturduğunu söyleyen Mustafa A, ayrıldığı kız arkadaşı N.K. ile barışmak için Özcan Deniz konserine gitmeye karar verdiğini ve 2 kişilik rezervasyon yaptırdığını, kız arkadaşına ulaşamayınca tek başına programa katıldığını söyledi.

Peçeteye yazarak, garsonlar aracılığıyla 3 kez ''meleğim'' şarkısı için Özcan Deniz'den istekte bulunduğunu belirten Mustafa A, söz konusu şarkıyı söylememesine içerlediğini, bunun için Özcan Deniz'le konuşmak istediğini belirtti.

Özcan Deniz'in kendisine kötü davranmasına sinirlendiğini iddia eden Mustafa A, ''Kulisten çıkacağı yolda bekledim, geldiğinde korkutmak için ayaklarına doğru ateş ettim. Çevredekiler üzerime yürüyünce, sizi de vururum diyerek korkutmaya çalıştım. Fakat üzerime çullanıp beni dövdüler. Kendime geldiğimde hastanedeydim'' dediği öğrenildi.

Olayın alkolün etkisiyle geliştiğini savunan Mustafa A, ruhsatsız silahı ise 2 yıl önce bir arkadaşından aldığını, bu arkadaşının ise bir süre önce öldüğünü öne sürdü.

-OTELDE GÜVENLİK KAMERA SİSTEMİ YOK-

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, Mustafa A'nın otele silahlı halde nasıl geldiğini, başka kişilerle görüşüp görüşmediğini ve olay sırasındaki görüntülerini incelemek için otel yöneticilerinden güvenlik kamera kayıtlarını istediği öğrenildi. Yetkililerin, polise otelde güvenlik kamera sisteminin bulunmadığını bildirdiği öğrenildi.

Öte yandan, olay yerinde yapılan incelemede, Mustafa A'nın bir kez ateş ettiği, ele geçirilen silahta ise 5 merminin daha bulunduğu belirlendi.

-OLAY-

Çeşme'deki bir otelde önceki gece, sahneden inen Özcan Deniz, Mustafa A. tarafından ayağından tabancayla vurulmuştu. Deniz, özel bir hastaneye kaldırılırken, çevrede bulunanlar tarafından dövülen zanlı Mustafa A. ise gözaltına alınmıştı. ''Irza geçme'' ve ''Sahtecilik'' suçlarından sabıkasının bulunduğu öğrenilen zanlı Mustafa A, ''meleğim'' şarkısını 3 kez istek yapmasına rağmen söylememesi nedeniyle olayı gerçekleştirdiğini iddia etmişti. Sorgusunun ardından Çeşme Adliyesi'ne sevk edilen zanlı Mustafa A. tutuklanarak cezaevine konulmuştu.
 
zaman



Bu haber 641 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,851 µs