En Sıcak Konular

Ve maç bitti...

18 Şubat 2008 14:30 tsi
Dün Konya'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle bugüne ertelenen Konyaspor-G.Saray maçı oynanıyor. İlk yarısı 0-0 berabere biten maçta ikinci yarı oynanıyor...

İlk yarısı dün olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Konyaspor-Galatasaray maçının bugün oynanıyor. Dün 19.00'da oynanması gereken karşılaşma yoğun kar yağışı ve zeminin karla kaplı olmasından dolayı bugüne ertelenmişti. 

İLK 11'LER ŞÖYLE:

KONYASPOR:  Oğuzhan, Erkan, Ömer, Burak, Koray, Sedat, Mustafa, Ceyhun, Batista, Veysel, Sabin

GALATASARAY:  Orkun, Uğur, Emre, Sevret, Volkan, Barış, Ayhan, Mehmet Topal, Arda, Ümit Karan, Hakan Şükür

Sahaya ilk olarak Konyaspor çıktı. Galatasaray da sahada.

Zaman zaman kar birikintelirin olduğu sahada iki takım da  ısınma hareketlerini yapıyor...

Maç öncesinde kırmızı top kullanılacağı bildirilmişti ama yeşil alanların çok olması nedeniyle sarı top kullanılıyor. Maçın hakemi barış şimşek sarı top tercihinde bulundu...

VE MAÇ BAŞLADI

DK 1: Maç Konyaspor'lu futbolcuların vuruşuyla başladı...

DK 2: Maçta ilk atak Konyaspor'dan geldi. Orta alandan aldığı topu yaklaşık 30 metreden kaleye gönderen Sedat'ın şutu kaleci Orkun'da kaldı.

DK 3: İki takım futbolcularının büyük bir çoğunluğu gözlerinin altına komandolar gibi siyaha boyamış durumdalar...

DK 7: İki takımda maça kontrollü başladı. Orta sahada hazırlık paslarıyla takımlarını atağa hazılayan oyuncular buzla kaplı sahada ayakta durmakta zorlanıyor..  

DK 9: Galatasaray tehlikeli bir yerden serbest atış kullandı. Ceza sahasnın sol çağrazından Mehmet Topal'ın kullandığı atış barajdan geri döndü.

DK 12: Galatasaray mutlak golden oldu. Ümit Karan'dan aldığı pasla kaleciyle karşı karşıya kalan Hakan Şükür'ün vuruşu kaleci Oğuzhan'dan geri geldi. Kaleci Oğuzhamn bu pozisyondan sonra sakatlık geçirdi.

DK 17: Galatasatay'da şok sakatlık. Leverkuzen maçı öncesi sıkıntı çeken Galatasaray'da Batista ile çarpışan Uğur Uçar sakatlanarak oyundan çıktı. Feldkamp Uğur'un yerine Serkan Çalığı sahaya sürdü.


DK 20: Batista ile çarpıştıktan sonra oyundan çıkan Uğur'un sağ dizinde darbeye dayalı olarak zedelenme olduğu açıklandı.

DK 23: Konyaspor Ceyhun ile gol aradı. Kaleyi karşıdan gören Ceyhun vuruşunu kaleci Orkun iki hamlede kontrol etti. 

DK 26: Konya'da kar yağışı yavaş yavaş tekrar başladı.

DK 28: Galatasaray Servet ile gole çok yaklaştı. Serkan’ın kullandığı korner atışından gelen topa yükselen Hakan’ın kafa vuruşunda top direkten döndü.  Dönen topa vuran Servet’in şutunu kaleci Oğuzhan mükemmel çıkardı. Altı pas içine düşen topu Konyaspor’lu defans oyuncuları güçlükle uzaklaştırdı.

DK 30: Sahada gol için istekli olan taraf konuk ekip Galatasaray. Sakatlanan Uğur’un yerine oyuna dahil olan  Sekan’ın sert şutu az farkla auta çıktı.

DK 34: Konyaspor tehlikeli geldi. Ceyhun kullandığı korner atışında gelen topa Ümit Karan ters bir vuruş yaptı. Kaleci Orkun’un kontrpiyede bırakn top az farkla kornere çıktı. 

DK 39: Konyaspor mutlak bir golü kaçırdı. Ceyhun getirdiği topa Veyel’e aktardı. Sol çaprazdan cezasahasına giren Veysel, kale içinde bomboş bekleyen Sabin’e topu aktaramadı.

DK 43: İlk yarının artık son dakikaları. Galatasaray Arda ile korner kullanıyor. Gelen topa Hakan Şükür iyi yükseldi, vuruşu az farkla auta çıktı.

DK 45:Hakem Bülent Demirlek 1 dakika uzatma gösterdi.

DK 45+1: Galatasaray atak hazırlığında iken Hakem Bülent Demirlek ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı. 

Konya'da ilk Yarı Sonucu:

KONYASPOR: 0 GALATASARAY: 0

İki takında saha çıkmış durumda...

DK 46: Konya ikinci yarıya hızlı başladı. Batist'nın ara pasında ceza sahasına giren Veysel'in şutunu kalce Orkun kayarak çıkardı 

DK 48: İlk yarıda talihsiz bir şekilde sakatlanan Uğur'un Perşembe günü oynanacak olan Leverkusen maçında oynamasının zor oludğu öğrenildi.

DK 52: Galatasaray Ayhan ile gole yaklaştı. Arda'nın pasında altı kale sahası içinde Ayhan'ın vuruşu auta çıktı.

DK 54: Galatasaray'da Hakan Şükür'den çekildim isyanı. Arda'nın havadan gönderdiği topa hareketlenmek isteyen Hakan, topa sahip olamayınca çekildiğini iddia ederek hakem Bülent Demirlek'e koştu...

DK 58: Ve Galatasaray aradığı golü buldu. Arda, orta sahadan taşıdığı topu Barış'a aktardı. barış'ın ortasında Konya defansından seken topa ceza sahası üzerinden Ümit karan çok sert vurdu. Kaleci Oğuzhan'ın hamlesine rağmen top ağlarla buluştu.

DK 61: Galatasaray ikinci gole de çok yaklaştı. Ümit Karan'ın ortasında kaleci ile karşı karşıya kalan Mehmet Topal'ın vuruşunda kaleciden seken topu Mustafa Er kale çizgisinden çıkardı...

DK 63: Konyaspor'da oyuncu değişikliği.


DK 65:Konyaspor atağı faulle sonuçlandı. Topla hareketlenen Veysel, Emre Güngör’ü yere düşürdü. Hakem Bülent Demirlek faul verdi

DK 69: Konyaspor golden sonra toparlanma eğilimde. Hazırlık paslarıyla rakip sahaya yüklenen ev sahibi ekip gol için bastırıyor.

DK 72: Konyaspor Teue ile gole yaklaştı. Murat Hacıoğlu’nun taşıdığı topa hamle yapan Teue’nin vuruşu Galatasaray defansından döndü.

DK 74:Maçtaki ilk sarı kart, Baroş’a sert müdahalede bulunan Konyaspor’lu Koray’a çıktı.

DK 75: Arda ceza sahasına girerken ortaladı. Fakat Galatasaray forveti topa hamle yapamadı.

DK 76: Konyaspor Veysel ile gole yaklaştı. Ünlü golcünün vuruşunda Galatasaray defansı araya girdi.

DK 77  Galatasaray hakan Şükür ile bir dakika içinde iki mutlak gol kaçtı. Ümit Karan’ın ara pasında Oğuzhan ile karşı karşıya kalan Hakan’ın vuruşu Oğzuhan’dan döndü. Konyaspor defansının uzaklaştırdığı top tekrar Galatasaray atağına döndü. Arda pasında ceza sahasına giren Hakan’ın vuruşunda kaleci Oğuzhan açıyı iyi kapatarak golü önledi

DK 79: Bir gol de Konyaspor kaçırdı. Ceyhun’un kullandığı korner atışında Koray Murat Hacıoğlu’na indirdi. Bu futbolcunun sert vuruşu az farkla auta çıktı.    

DK 81:  Galatasaray’da oyuncu değişikliği. Kaptan Hakan Şükür oyunda çıkarken yerine Nonda girdi.

DK 82: Bu sefer Arda kaleyi yokladı. Sağ çaprazdan ceza sahasına yönelen genç oyuncunun sert vuruşu az farkla auta çıktı.

DK 85: Konyaspor Veysel ile yüklendi ama atak sonuçsuz kaldı.

DK 86: Maçtaki ikinci sarı kart da çıktı. Devre arasında Trabzonspor’dan Konyaspor’a gelen Ceyhun sarı kart gördü.

DK 87:Konyaspor Ceyhun ile serbest atış kullandı. Sert gelen ortayı Ümit Karan çıkardı.

DK 88: Ceyhun inat etti. Israrla sürüklediği topa çok sert vurdu. Kaleci Orkun güçlükle çıkardı.

DK 88: Konyaspor ve Galatasaray'dsa oyuncu değişiklikleri. Konyaspor'da Erhan Ögür, Mustafa Er'in yerine, Galatasaray'da ise Hakan Balta, mehmet Topal'ın yerine  oyuna dahil oldu.

DK 90: Büyük bir çekişme içinde geçen maçın artık son üç dakikası. Hakem Demirlek artı üç dakika uzatma gösterdi.

DK 90+1: Galatasaray'da Ceyhun'a sert giren Arda sarı8 akrt gördü.

DK 90+2: Faulden oluşan serbest atışı Ceyhun kullandı. Sert vuruşunda kaleye yönelen top kornere çıktı.

DK 90+3: Konyaspor son dakikada müthiş bir gol kaçırdı. Veysel'in kaleci ilekarşı karşıya kaldığı pozsiyonda kaleye giden topu, maçın tek golünü atan Ümit Karan çıkardı.

DK 90+3:Karan'ın kornere çeldiği topu kullanmak için yönelen Konyasporlu futbolculara Hakem bülen Demirlek müsade etmedi. Zamanın bittiğini belirten Demirlek maçı bitirdi.  Konyasporlu oyncular uzun süre itiraz etti.

Konya'da maçın sonucu:

KONYASPOR: 0 GALATASARAY: 1

Haber 7

Haber 7



Bu haber 547 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,250 µs