Mahalle baskısı! | " /> Mahalle baskısı! | "/>

En Sıcak Konular

Doğan medyası: Mahalle baskısı!

17 Şubat 2008 09:26 tsi
Doğan medyası: Mahalle baskısı!
Başörtüsü yasağının kaldırılmasına karşı kampanya yürüten Doğan Grubu gazeteleri, irtica tehdidinin büyüdüğüne ilişkin yayınlarını artırdı. Bunun son örneği ise, Tarsus’ta yaşanan şırıngalı saldırılar oldu.

(Milliyet-15 Şubat):

‘Kısa eteklilere kimyasal saldırı!’- Mersin Tarsus’ta iki kız öğrenci, etekleri kısa olduğu gerekçesiyle saldırıya uğradı.

(Radikal-15 Şubat):

‘Kısa etekli kızlara ‘asitli’ saldırı’- Tarsus’ta iki kız öğrencinin bacaklarına, etekleri kısa olduğu için şırıngayla yakıcı sıvı madde atıldığı öne sürüldü.

(Vatan-15 Şubat)

‘Kezzap paniği!’ -Tarsus’ta kısa etekli iki kız öğrenci ile pantolonlu bir hemşirenin bacaklarına şırınga ile sıvı yakıcı madde püskürten saldırgan yüzünden polis alarma geçti.

(Posta-15 Şubat):

‘Kısa etek giymiş gençlere kezzap’-Tarsus’ta biri lisede diğeri ilköğretimde okuyan 2 kızın bacaklarına, ‘etekleri kısa’ diye şırınga ile kezzap benzeri yakıcı bir madde püskürtüldü. Kızların bacakları yandı.

Zülfü Livaneli (Vatan): ‘Kızlarımızı rahat bırakın!’- Şu hale bakın. Tarsus’ta iki genç kızımız, etekleri kısa olduğu gerekçesiyle saldırıya uğruyor, bacaklarına kezzap atılıyor. İğrenç bir şey değil mi bu? Aşağılık bir saldırı değil mi?

Reha Muhtar (Vatan): ‘Kısa etekli öğrencilere kezzap ve provokasyon’- Tarsus’da ortaokul öğrencisi bir kıza, mini etekli olduğu için kezzap attı arkadan gelen grup... Haberler bununla bitmiyor... Akmerkez’de dükkanların önünde, Boğaz köprüsü çıkışında herkesin ortasında birilerinin namaza durdukları haberleri geliyor...

Mehmet Y. Yılmaz (Hürriyet): ‘Gerilimi Düşürmek AKP’nin Görevi’ - Bunu yapanlar provokatör de olsalar, AKP medyasından etkilenen meczuplar da olsalar, sokak serserileri de olsalar, sonuç Türkiye’de sokakların güvensizliği olacak.

 
star gazetesi



Bu haber 326 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,049 µs