En Sıcak Konular

2. ligde futbol tarihine geçecek maç

15 Şubat 2008 13:01 tsi
2. lig takımlarından Uşakspor maça 9 kişi ile çıktı. Rakip Fethiyespor ise sakatlanan oyuncunun yerine değişiklik yapmadı. Maç bu şekilde tamamlandı. Peki neden böyle oldu?

Mali sıkıntılar nedeniyle as oyuncularını otobüse bindiremeyen Uşakspor, maç içerisinde Fethiyespor'un jesti ile karşılaştı. Fethiyespor, maçın kalan yarım saatinde bir oyuncusunu sakatlandığı gerekçesi ile oyundan aldı ve maça 10 kişi devam etti.

Fethiye şehir stadyumunda oynanan maçta, ilginç gelişmeler yaşandı. İkinci yarının ilk maçında Fethiyespor'la karşılaşacak olan Uşakspor, ilçeye 7 futbolcusundan yoksun geldi. Alınan bilgilere göre, kulüpte yaşanan mali sıkıntı nedeniyle takımın as futbolcuları, Fethiye'ye gelen kafilede yer almayacaklarını açıkladı. Otobüse binmeyen 7 futbolcu nedeniyle Fethiye'ye eksik oyuncularla gelen Uşakspor, karşılaşmaya da 9 kişi başlamak zorunda kaldı. Yedek futbolcusu dahi bulunmayan kadrosu ile maçta bir varlık gösteremeyen Uşakspor, ligi lider olarak sürdüren Fethiyespor'a 4-0 yenildi.

Öte yandan Fethiyespor teknik kadrosunun Uşakspor'u rencide etmemek için fazla baskılı oynamadığı öğrenilirken, ev sahibi takım, 68'nci dakikada hafif şekilde sakatlanan Volkan'ı yeniden sahaya sürmeyerek rakibine jest yaptı.

Maç sonrasında açıklama yapan Uşakspor Teknik Direktörü Ergün Kutsal, yıllardır Uşakspor'da hizmet verdiğini belirterek yaşadığı üzüntüyü dile getirdi. Oyuncularının otobüse binmemesini kendileri açısından haklı bir tavır olduğunu anlatan Kutsal, maça yöneticilerin gelmemesini de üzüntüyle karşıladığını dile getirdi.

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz ise, Uşakspor'un büyük bir cesaret ortaya koyduğunu söylerken, kendilerinin maç anına kadar rakibin 9 kişi çıkacağını bilmediklerini açıkladı. 9 kişi ile maçı tamamlayan Uşakspor'u rencide etmemek için ikinci yarı futbolcuların yarı eforla oynadığını da sözlerine ekleyen Ceviz, bir oyuncusunu da kalan yarım saatte sahaya sürmediğini belirtti.

Zaman
 



Bu haber 508 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,822 µs