En Sıcak Konular

Türban nihayet manşetlerden indi

15 Şubat 2008 09:52 tsi
Türban nihayet manşetlerden indi Hürriyet, Milliyet ve Yeni Şafak, Danıştay'ın Mehmet Ağar'ın yeniden Susurluk davasından yargılanma talebini manşetlerine çıkarırken Vatan, Başbakan Erdoğan'ın önceki günkü sözleri ile didişmeyi sürdürüyor. İşte gazetelerin manşetleri...

Gazetelerin bugünkü manşetleri
İşte bugünkü gazetelerde öne çıkan başlıklar...


Yabancı sermaye 'kaos'a inanmadı

ABD merkezli küresel dalgalanmaya ve kaos senaryolarına rağmen yabancı yatırımcının Tür- kiye'ye ilgisi devam ediyor. Türkiye'nin en büyük perakende devi Migros yabancılara satıldı. Koç Grubu, Migros'un yüzde 50,8'ini 1,98 milyar YTL'ye İngiliz fonu Moonlight Capital'e devretti.


Herkesi aldattı

Nadia Camukova, Türkiye'de kendini "Dünyanın en zengin insanı" diye tanıttı. Birçok şehirde paralı konferanslar verdi. Her şeyi fos çıktı. Oyun bozulunca 'zekice' ortadan kayboldu.


Kanguru mesajı

Dünyadaki krizi arkasına alıp kriz çığırtkanlığı yapanlara en büyük cevap Migros’la geldi. Şirketin yarısı 1.66 milyar dolara İngiliz BC Partners’e satıldı Koç’un CEO’su Bulgurlu ‘Fiyat piyasa değerinin yüzde 10 üstünde. Bu Türk ekonomisine güvenin bir ifadesi’ dedi. Migros’un satışı doları düşürdü, borsayı yükseltti.


Susurluk’tan yargılanacak

Danıştay 1. Dairesi, Mehmet Ağar’ın, Emniyet Genel Müdürlüğü döneminde, suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçundan Susurluk davası kapsamında yargılanmasına karar verdi.


Ağar, Susurluk'tan yargılanacak

Milletvekili seçilemediğinden dolayı dokunulmazlık zırhından mahrum kalan eski İçişleri Bakanı ve DP Genel Başkanı Mehmet Ağar için Susurluk skandalı nedeniyle yargı yolu göründü.


Mehmet Ağar'a Susurluk sürprizi

Danıştay, Mehmet Ağar'ın Emniyet Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde 'çete kurmak' suçundan Susurluk davası kapsamında yargılanmasını istedi.


Eski genel müdürü Migros'u satın aldı

Migros'a 1.9 milyon YTL veren grubun yönetimini, vaktiyle Koç'ta CEO ve Migros'ta müdür olan, kurumun satışına karşı çıkan Özaydınlı üstlenecek.


Minik genel af

Geçen hafta çıkan bir yasa, 2 yıla kadar hapis almış herkese tahliye imkânı getiriyor. Hukukçular "Düzenleme minik bir af olacak" diyor.


Bu da karanlıkta kaldı

Susurluk, Şemdinli, Eryaman ve Atabeyler olayında olduğu gibi Danıştay cinayeti davası da derinlere inilmeden sona erdirildi.


Yasak ve gerilim psikolojileri bozdu

Türkiye başörtüsü tartışmalarıyla yatıp kalkarken, Meclisten geçen anayasa değişikliği sonrasında bazı haber ajanslarıyla gazetecilerin üniversite kampüslerinde başörtülü avına çıkması sinirleri iyice gerdi. Uzmanlar, başörtüsüyle ilgili haber ve yorumların öğrencilerle ailelerinin ruh sağlığını bozduğu görüşünde.


Şaka gibi

Sabancı Center’daki cinayetin ardından tam 12 yıl geçti. Katillerin kimliği ilk günden biliniyordu. Teröristleri tahliye eden Belçika’nın, yıllar sonra cinayetleri incelemesi için gönderdiği heyet, daha çok tarihi mekânlarla ilgilendi.


Öfke de hitabet sanatı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il başkanlarına yaptığı konuşmada, yine medyaya yüklendi, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı eleştirdi.


Yine aydınlanmadı

Danıştay'a ve gazetemize saldıran Arslan'ın arkasındaki asıl güce hâlâ ulaşılamadı.



Bu haber 317 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,902 µs