Tek adam dönemi bitti! | " /> Tek adam dönemi bitti! | "/>

En Sıcak Konular

Doğan'dan ilk mesaj: Tek adam dönemi bitti!

14 Şubat 2008 14:33 tsi
Doğan'dan ilk mesaj: Tek adam dönemi bitti! Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Hasan Doğan, yeni dönemde tek adam yönetiminin olmayacağını söyledi. Doğan, teknik direktör Fatih Terim'le yola devam edeceklerini de kaydetti.

237 delegeden 231'inin desteğini alarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, futbolda yeni ve şeffaf bir dönem başladığını söyledi.

İşte Doğan’ın ilk mesajları…

İstikrardan yana olacağım. Teknik direktörümüz Fatih Terim ile yolumuza devam edeceğiz. Terim'i değiştirmek gibi bir düşüncemiz yok. Her türlü destekle de yanındayız.

Yeni dönem, 'Türk futbolunun kurumsallaşma süreci' olacak. Türkiye Futbol Federasyonu'nu tek adam yönetimi değil, kendi kurumsal kimliğiyle anılan bir yapıya kavuşturmayı hedefliyoruz.

Futbolun padişahlığına değil, hizmetkârlığına talibiz.

Konuşmaktan çok iş yapmayı severim.

21. yüzyılın evrensel değerlerini futbola taşıyacağız. Avrupa Birliği'ne aday bir ülkeye yaraşır biçimde, şeffaflığı yönetimimizin vazgeçilmez bir özelliği yapacağız.

Güven ve adaleti hâkim kılacağız. Şiddeti yeşil sahalardan uzak tutmak için köklü önlemler alacağız. Her türlü anlaşmazlığı uzlaştıracak, sorunlar yumağının parçası değil, çözüm odağı olacağız.

Yönetim olarak verdiğimiz her sözün arkasında duracağız. 'Türkiye, futbolunu ileriye taşıyacak. Edirne'den Ardahan'a, Sinop'tan Anamur'a, dünya futbol yıldızı olmaya aday gençlerimiz, kendilerine uzanacak eli bekliyor. Türk takımlarının başarılarını kalıcı kılmak Türkiye'yi futbolcu ithal eden değil, ihraç eden bir konuma yükseltmenin tek yolu var. O da altyapı eğitimleridir. Bu konuda acilen uygulamaya koyacağımız ulusal ve uluslararası işbirlikleriyle gerçekleşecek büyük eğitim projelerimiz olacaktır.

İŞTE HASAN DOĞAN’IN EKİBİ

Türkiye Futbol Federasyonu tarihinin 37. başkanı olan Hasan Doğan'ın listesi şu isimlerden oluşuyor:
 
Yönetim Kurulu: Oğuz Çarmıklı, Mehmet Ali Aydınlar, Zafer Yıldırım, Mahmut Özgener, Serdar Güzelaydın, Levent Kızıl, Servet Yardımcı, Mehmet Baykan, Lütfi Arıboğan, Süleylan Atal, Ufuk Özerten, Arif Nuri Koşar, Tuncay Karartı, Yunus Egemenoğlu

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Hakan Kanık, İsmet Çiftçi, Ali Düşmez, Fahrettin Curoğlu, Ahmet Malatyalı, Celal Birsen, Hüseyin Ar, Fahrettin Eserdi, Mustafa Evrensel, Kenan Serthan, Eyüp Gözgeç, Cevat Kosova, Turan Mecikoğlu, Cemal Yücel Günay
Denetleme Kurulu: Hamdi Topçu, Birol Acar, İsmail Gerçek, Kazım Çalışkan, Ziya Erbaş
 
Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: İbrahim Zengin, Mehmet Ali Kaynar, Murat Eroğlu, Namık Öndeş, Salih Karabulut

Yeni yönetimde Altay'ın eski başkanı Mahmut Özgener birinci başkanvekili, bir önceki dönemde TFF'de genel sekreterlik görevini yürüten Lutfi Arıboğan ikinci başkanvekili olacak. Kemal Dinçer ise büyük ihtimalle genel sekreterliğe getirilecek.
 
MHK Başkanlığı için Sabri Çelik ya da Oğuz Sarvan düşünülüyor. Adnan Türkkan'ın adı ise PFDK veya Tahkim Kurulu Başkanlığı için geçiyor.

Futbolun yeni patronuna yakın markaj

Hasan Doğan, 1956 yılında Kastamonu'nun Abana ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da yapan Doğan, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünü bitirdikten sonra 1979-1980'de İngiltere'de lisan eğitimi aldı. 1981-1988 arası Koç Holding bünyesindeki Beldesan firmasında pazarlama koordinatörü olarak görev alan Doğan, 1988 yılında kurucusu olduğu Ramsey'in genel müdürlüğü görevini üstlendi.
Aysel Doğan ile evli olan ve Zeynep ile Selim adlı iki çocuğu bulunan Hasan Doğan, halen Ramsey Giy. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu üyeliği, Gürmen Giy. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu üyeliği, Kip-Teks Konf. İmalat Paz. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu başkanlığı, Star Medya Yayıncılık yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürütüyor.
Doğan, Levent Bıçakcı'nın Futbol Federasyonu başkanı olduğu dönemde federasyonda başkan vekili olarak görev almıştı. Hasan Doğan'ın bu görevleri dışında, İstanbul Sanayi Odası Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği sanayi konseyi, Boks Federasyonu yönetim kurulu üyelikleri bulunuyor. Doğan, bunun yanında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyeliği ile Beşiktaş Kulübü kongre üyesi olarak sporun içinde yer alıyor.

Samanyolu Haber, AA



Bu haber 534 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,163 µs