En Sıcak Konular

Erdoğan Ertuğrul Özkök'e patladı

13 Şubat 2008 12:08 tsi
Partisi'nin İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Başbakan Erdoğan daha da sertleşti. Bin 800'e yakın belediyede AK Parti'nin olduğunu hatırlatan Erdoğan, "Hangi yaşam tarzınız değişti" diye sordu. Öfkeli olduğu yönündeki eleştirilere de değinen Erdo

Başbakan Erdoğan Partisi'nin İl Başkanları Toplantısında konuşuyor. "Toplumun içerisinden pişe pişe geldik" diyen Erdoğan,"Ondan dolayı toplumun sıkıntılarını biliyoruz. 1994'te İstanbul Belediye Başkanı olduk orada hizmetler verdik. Ankara'da yine bir arkadaşımız var. Biz görevde bulunduğumuz dönemde kimin yaşam tarzını değiştirdik. Bununla ilgili ne söyleyebilirsiniz. Öyle cımbızlaya cımbızlaya haberler yaptılar. Halkımız herşeyi görüyor. Biz böyle buralara geldik. AK Parti bu şekilde büyüye büyüye iktidara geldi." dedi.

SAYIN BAYKAL ANTALYA'DA DİKİLİ BİR AĞACIN VAR MI?
Antalya'nın CHP'nin kalesi olduğunu hatırlatan Erdoğan, "Antalya'yı da AK Parti aldı. Antalya şimdiye kadar böyle bir hizmet aldı mı? Sayın Baykal, Antalya'da dikili bir ağacın var mı?" diye sordu.

Baykal'ı sert bir dille eleştiren Erdoğan, CHP Liderinin laiklik laiklik diyerek laikliğin içini boşalttığını söyledi. "Halkın eğitim hakkını kesme laiklikle ne alakası var? Laiklik bizde mi var?" diye soran Erdoğan, Avrupa ülkelerinin hepsinin laik olduğuna dikkat çekti.

BELEDİYELERDE HANGİ AYRIMCILIĞI GÖRDÜNÜZ?
Bin 800'e varan AK Partili Belediye olduğunu hatırlatan Erdoğan, "İşte İstanbul, işte Ankara, işte Antalya, Kayseri, Erzurum, Samsun, Konya, Bursa... Hepsinde AK Partili Belediyeler var. Sizlere soruyorum hangi ayrımcılığı gördünüz" dedi.

Medya da Başbakanın hışmından kurtulamadı. "Ne yazarsanız yazın önemli değil" diyen Erdoğan, "Gazetelerinizin sayfalarında çıplak kadın resimleri, eklerinde neler var. Bunlarla ilgili bir şey mi yaptık? Gazetenizi beğenen alır, beğenmeyen almaz." ifadelerinde bulundu.

HALKIM BU OYUNA GELMEZ
1994'de belediyelerle işbaşına geldiklerini hatırlatan Erdoğan, 59. 60. ve 61. Hükümetlerle de iktidarda olduklarını hatırlatan Erdoğan, başı açıkların endişe duymasına gerek olmadığını söyledi. AK Parti'de kadın milletvekillerinin oranının yüzde 10 olduğunu hatırlatan Erdoğan, "CHP'nin durumu ne? Parmakların sayısını geçmez. Bunların kadın hakları savunuculuğu da yalan. Batı medyasından verilenlerin çoğu yalan. Bunları da incelettiriyorum. Öfkeli olduğumu söylüyorlar. Öfke de bir hitabet sanatıdır. Bir yanağına vur öteki yanağını çevir. Kusura bakmayın bizde öyle yanak yok. Adalet bu değildir. Özgürlükleri genişleteceksek herkes için genişletmeliyiz. Uysal koyun değiliz." dedi.

SEN 411 ELİ 'KAOS ELİ' OLARAK GÖSTEREMEZSİN
Başbakan Erdoğan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök'ü yine isim vermeden sert ifadelerle eleştirdi. "Bizim çıkarlarımızı kaybetme endişemizi olsaydı iktidarın yanında olurduk" sözlerini hatırlatan Erdoğan, "Biz bizim yanımızda değilsiniz diye sizi eleştirmiyoruz. Siz 411 eli kaosa kalkan el olarak gösteremezsiniz. Milletimin seçtiği o ellerin kaosa kalktığını söyleyemezsiniz. Söylerseniz eleştiri alırsınız. 411 el kaosa kalkmaz. Siz kaosun tarafı oldunuz. Hala da olmaya devam ediyorsunuz.Yasama organına bu şekilde hakaret edemezsiniz. Öfke diyorsanız evet öfkeliyim." ifadelerinde bulundu.

Ayrıntılar geliyor...

8 sütun



Bu haber 701 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,697 µs