En Sıcak Konular

Erdoğan'dan Baykal'a salvolar

13 Şubat 2008 11:41 tsi
Başbakan Erdoğan AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşuyor. "AK Parti'nin siyaset üslubu milletimizin siyaset üslubudur. " diyen Erdoğan, Baykal ve medyaya esti gürledi.

Başbakan Recep Tayyip erdoğan AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşuyor. AK Parti'nin siyaset üslubu milletimizin siyaset üslubudur. AK Parti siyasete yeni bir soluk getirmiş, siyaset üslubunu kökten değiştirmiştir.

Kendimizi ülkemizin kurtuluşuna adadık adamaya devam edecğiz. Biz hiç bir zaman küçük olsun benim olsun mantığında olmadık. Gerilimin bir tarafı olmadık. Dahil olduğumuz zümrenin değil tüm Türkiye'nin partisiyiz. Biz herkesi memnun edemeyiz ama yüzde yüzün hizmetkarıyız.

Bir kitle var. Sessiz çoğunluk olarak yıllar yılı bekledi. Biz o kesimin sesi olmak için buradayız. Ayrım yapılan marjinal kalıplara ayrılan siyasetin sonuçlarını çok iyi biliyoruz. Biz bu günlere pişe pişe geldik. Her kesimi aynı samimiyetle kucaklıyoruz.

1994 yılında ben İstanbul'un belediye başkanlığını yaparken Melih Bey Ankara'nın büyükşehir belediye başkanıydı. Kime ayrım yaptık. Cımbızlaya cımbızlaya araştırmadıkları yanımızı bırakmadılar.

Sayın Baykal dikili ağacın var mı senin Antalya'da... Sayın Baykal yatıp kalkıyor laiklik diyor. Laiklik diye diye lkaikliği yozlaştırdı. Akşam yatıyor başka sabah kalkıyor başka. İnsanlar için ne yaptın sen. Biz herkese aynı mesafedeyiz. Eksik ve yanlışlarımız olabilir.

1800'e yakın AK Partili belediye var kime ne ayrım yapıldı. Başörtülü başı açık ayrımı yapılamaz.ç başı açık ve kapalı olan kardeşimdir. Kusura bakmasınlar Baykal ve benzerleri gibi değil. Kusura bakmasınlar Baykal gibi düşünen medya grupları gibi değil. Gazetelerinize çırılçıplak resimleri siz basıyorsunuz. İlavelerinizde her şey ortada.. Size kim müdahale etti. Biz ne diyoruz. Ne haliniz varsa görün. Halk size gerekli yeri verecektir.

Biz halkımızı seviyoruz. Başı açık ve başı kapalı oyunlarına tuzaklarına gelmeyelim. Biz yerel yönetimlerden bugünlere geldik. İki hükümnet kurduk. merkezi ve yerel yönetimlerde varız. Olmaya da devam edecğiz. Herkesin yaşam şekli bizim güvencemiz altında.. kimse bizi tuzağa düşürmeye kalkmasın.. Bizim yüzde 10 kadın milletvekilimiz var. CHP'nin kaç vekili var. parmak sayısını geçmez. Hani kadına değer veriyordun. bunların kadın hakları savunuculuğuna da inanmayın..

Batı gazetelerinden aldıkları yazıların çoğu yalan. Öfkeli olduğumu söylüyorlar. öfke de bir hitabet sanatıdır. Zulmü alkışlayamam zalimi asla sevemem. Yumuşak başlı isek uysal koyun değiliz.

Bir yanağına vurulunca öbür yanağını çevir anlayışı biz de yok. Fakirliğin yoksulluğun bu ülkenin kaderi olmadığını biliyoruz. AK parti sorunların çözümü için kurulan bir çatıdır.

Ayrıntılar gelecek

Haber7
 



Bu haber 485 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,456 µs