iç savaş bildirisi! | " /> iç savaş bildirisi! | "/>

En Sıcak Konular

Ergenekon’a doçent imzalı iç savaş bildirisi!

13 Şubat 2008 08:39 tsi
Ergenekon’a doçent imzalı iç savaş bildirisi!
Ergenekon terör örgütü ile bağlantısı olduğu iddia edilen Doç. Dr. Ümit Sayın’ın 14.02.2001 tarihinde ‘Kemalist Türk Birliği’ (KTB) mail grubu için ‘TSK’yı kullanarak iç savaş çıkartmayı amaçlayan illegal bildiri’ hazır

Doç. Dr. Sayın’ın Kemalist Türk Birliği üyelerine gönderdiği 10 maddelik metinde ‘2010-2015 arası yapılması planlanan şeriat ihtilaline ve iç savaşa karşı TSK ile birlikte örgütlenme’ talimatı veriliyor


ERGENEKON terör örgütü ile bağlantısı olduğu iddia edilen Doç. Dr. Ümit Sayın’ın 14.02.2001 tarihinde ‘Kemalist Türk Birliği’ (KTB) mail grubu için ‘TSK’yı kullanarak iç savaş çıkartmayı amaçlayan illegal bildiri’ hazırladığı da ortaya çıktı. Olay şöyle gelişti: İstanbul Üniversitesi Rektörü Mesut Parlak, ‘internet üzerinden kendi aleyhinde mail attığı’ iddiasıyla Sayın’ı savcılığa şikayet etti. Bunun üzerine polis, Ümit Sayın’ın bilgisayarına incelenmek üzere el koydu.

MESUT PARLAK ŞİKAYETÇİ

SAYIN’IN bilgisayarında, sadece Mesut Parlak aleyhindeki mailler değil çok gizli bir yapılanma ile ilgili 3 bin 500 sayfa mail, MSN görüşmeleri ve kayıt bulundu. Ümit Sayın’ın bilgisayarında, TSK’yı kullanarak iç savaş çıkartmayı amaçlayan 14.02.2001 tarihinde yazdığı İllegal bildiriyi internet ortamında KTB mail gurubuna gönderdiği belirlendi. ‘Türkiye’nin geleceğini yeniden yapılanladırma’ amaçlı 10 maddelik bildiride, KTB’liler dışındaki tüm unsurlar neredeyse ‘Vatan haini’ olarak nitelendirmişti.

VAKTİ GELİNCE HESAP SORULACAK

‘KTB’NİN yasalarla korunan resmi tören Atatürkçülüğünü, NATO Atatürkçülüğünü, Kenan Evren’in ılımlı İslam Atatürkçülüğünü, MHP’nin ırkçılıkla ve ılımlı İslam’la birleştirdiği Atatürkçülüğü hiçbir zaman kabul etmeyeceği’ belirtilen bildiride kısa vadeli hedeflerin bazıları şöyle sıralanmış:

Türk halkını yurt içinde ve yurt dışındaki gerçekler konusunda bilgilendirmek.

Karşı Devrimin gelişmesinde büyük rol oynayan kişileri, grupları, devletleri, örgütleri ve de sahte Atatürkçüleri deşifre etmek, onların ülkeyi soktukları çıkmazdaki rollerini açıklamak; günü geldiğinde de bu gruplardan ve kişilerden hesap sormak!


Ankara’daki provokasyon bombası ‘güçlendirilmiş’ çıktı


ANKARA Terörle Mücadele polisinin geçtiğimiz Cumartesi günü Sıhhiye Meydanı’nda düzenlenen ‘Türbana Hayır’ mitinginden saatler önce bir caminin ayakkabı dolabında bularak etkisiz hale getirdiği el bombasının içeriği ile oynandığı belirlendi. Bombanın standart içeriğinde bulunan TNT adlı patlayıcıya ek olarak RDX isimli ateşlemeyi hızlandırıcı kimyasal madde ile dumansız barut ilave edildiği ortaya çıktı.

NORMAL el bombasına göre tahrip gücü en az iki katına çıkarılan el bombasının 5 metrekarelik bir alanda etkili olabileceği bununla birlikte 20-25 metre çapındaki alanda da şarapnel etkisi gösterebileceği aktarıldı. Binlerce kişinin miting alanında her metrekarede 2 kişinin bulunduğu kabul edildiğinde bombanın patlamasıyla en az 100 kişinin zarar göreceği ifade edildi.

ÖTE yandan üzerindeki seri numarası silinen MKE yapımı el bombasının Cumhuriyet Gazetesi’nin bombalanmasında ve Ümraniye Çakmak Mahallesi’nde ele geçirilen Oktay Yıldırım’a ait el bombalarıyla aynı türden olduğu belirtildi. Seri numaralarının tespiti için el bombası üzerine çeşitli kimyasal maddeler dökülerek elektron mikroskobu ile üzerinde incelemeler yapıldığı aktarıldı.


Sahte Atatürkçülerle savaş


Mafya, Kemalizme düşman ideolojiler, yabancı istihbarat örgütleri ve benzeri kurum, kuruluş ve yapılarla mücadele etmek, bu kişileri deşifre etmek.

Yalancı ve sahte Atatürkçü kurumlar, dernekler, kişiler ve güçler ile mücadele etmek. Bu grupları kişileri deşifre etmek.

Fikirsel düzeyde yasalara uygun (legal) aktiviteler düzenlemek, bu aktiviteleri topluma ve halka yaymak. Örgütlenme yapısı tamamlandığında ise halkın ve Türkiye Cumhuriyeti’nin yararına eylemlerde, etkinliklerde ve girişimlerde bulunmak.


2015 iç savaşına hazır olun


Ümit Sayın’ın yazdığı bildiride en çok dikkati 9 madde çekti. 2010 ile 2005 yılları arasında iç savaş çıkacağını öne süren Sayın, şimdiden hazırlık yapılmasını istiyor

Şeriatçıyı ve etnik örgütlenmeyi halka tanıtmak, şeriatçıların 2010-2015 yıllarında yapmayı planladıkları şeriat ihtilaline ve iç savaşa karşı Türk Silahlı Kuvvetleri ile birlikte örgütlenmek, mücadele etmek.

Toplumdaki yolsuzluklara, mafyaya, dinci ve şeriatçı sömürüye, sahtekar politikacılara, Atatürk ve halk düşmanı oluşumlara karşı örgütlenmek, haberleşmek ve kayıtsız şartsız mücadele etmek.

 
star gazetesi



Bu haber 2,948 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,540 µs