En Sıcak Konular

Sezer: Ülkeyi kamplara bölme fitili ateşlendi

10 Şubat 2008 18:08 tsi
Sezer: Ülkeyi kamplara bölme fitili ateşlendi Yükseköğretimde başörtülü öğrencilerin eğitim görmesine izin veren Anayasa değişikliğinin TBMM'de kabul edilmesine tepki gösteren DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, AKP ve MHP'ye tepki göstererek, "ülkeyi kamplara bölme fitilini ateşlediler" dedi.

Yükseköğretimde başörtülü öğrencilerin eğitim görmesine izin veren Anayasa değişikliğinin TBMM'de kabul edilmesine tepki gösteren DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, AKP ve MHP'ye tepki göstererek, ''ülkeyi kamplara bölme fitilini ateşlediler'' dedi.

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nca düzenlenen "Türkiye-AB ve Kıbrıs" konulu panelde konuştu.

 

Konuşmasında türban düzenlemesine değinen Sezer, "Ülkemizin, KKTC'nin çok büyük sorunları olmasına rağmen suni üstelik toplumu parçalara bölecek gündemler konuşuluyor" dedi.

 

AKP'nin 5 yıldır hiçbir olumlu adım atmadığını ileri süren Zeki Sezer, hükümetin türban düzenlemesiyle ülkeyi kamplara bölme fitilini ateşlediklerini söyledi.

 

"Ne yazık ki bir bardak suda fırtınalar kopartılıp ülkemiz başka noktalara taşınıyor" diyen Sezer "Şimdi geldiğimiz noktaya bakın kadınlar ayrı ayrı köşelere savrulmaya çalışılıyor. Kadınlar başı örtülü başı açık diye karşı karşıya getirilmeye çalışılıyor" dedi.

 

"Bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. Hiçkimse bu ülkenin birliğini birliğini ,düzenini bozmak için inançlarımızı kullanmaya kalkmasın" diyen Zeki Sezer, din ile Allah arasına kimsenin girmemesi gerektiğin kaydetti.

 

Sezer, "Başbakana gittik, sayın Bahçeli'ye gittik, Meclis başkanımıza Sayın Baykal'a da gittik, bizi dinlemediler. Bombanın pimini çektiler Madrid'de, bugün toplum karşı karşıya getirildi" dedi.

 

Buarada Sezer'in konuşmaları sık sık "Sezer başbakan" ve "Türkiye laiktir laik kalacak" sloganları ile kesildi.

Haber10



Bu haber 435 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,993 µs