En Sıcak Konular

Trabzon - Bursa maçının saati değişti

9 Şubat 2008 18:33 tsi
Bursaspor İkinci Başkanı Osman Çelik, Trabzonspor ile yarın akşam yapacakları maçın başlama saatinin 19.00'dan 18.00'e alındığını söyledi.

Çelik, yaptığı açıklamada, daha önce yarın saat 15.00'te oynanacağı açıklanan, ancak Türkiye Futbol Federasyonu tarafından aynı gün 19.00'a alınan maçın başlama saatinin değiştirilmesiyle ilgili girişimlerinin olumlu sonuç verdiğini bildirdi.

Kulüp olarak tüm hazırlıklarını ve Trabzon'daki otel rezervasyonlarını maçın 15.00'te oynanacağı üzerine yaptıklarını dile getiren Çelik, ''Tüm hazırlılarımıza karşın bir baktık ki maçın başlama saati 19.00'a alınmış. Sonra öğrendik ki bu karar, Trabzon Valiliğinin güvenliğin sağlanamayacağı yönündeki talebi üzerine alınmış. Biz de kulüp olarak hemen gerekli girişimleri yaptık. Yaptığımız çalışmalar sonucu maçın başlama saati 19.00'dan 18.00'e çekildi'' dedi.

-TRABZONSPOR YÖNETİMİNE SİTEM-

Osman Çelik, Bursaspor olarak maçın başlama saatinin değişmesine değil bu değişiklik yapılırken kendilerine danışılmamasına tepki gösterdiklerini belirtti.

Trabzonsporlu yöneticileri aradığını ve sitemlerini ilettiğini belirten Çelik, şunları söyledi:

''Öncelikle maç saatinin değiştirilmesi için öne sürülen güvenlik gerekçesi inandırıcı değil. Trabzon'a çevre illerden gerekli takviye istenebilirdi. Erteleme talebi öncesi bize bilgi verilse, 'maçı 19.00'da oynamamızda sakınca var mı?' dense kabul ederdik; çalışmalarımızı, otel rezervasyonlarını, uçak gidiş-dönüş biletlerini ona göre ayarlardık.''

-FEDERASYONA TEPKİ-

Çelik, maçın başlama saatinin değiştirilmesinde Türkiye Futbol Federasyonu'nun da önemli rol oynadığını öne sürerek, şöyle devam etti:

''Olayı Türkiye Futbol Federasyonunun Bursaspor üzerinde oynamak istediği bir oyun olarak değerlendiriyoruz. Federasyonun Bursaspor'a yönelik tavrını da anlayabilmiş değiliz. Daha önce de bu maçın Lig TV'den canlı yayınlanacağı açıklanmıştı ama sonra nedense değişti.

Trabzon Valiliğinin güvenlik gerekçesiyle maç saatinin değiştirilmesine yönelik bir talebi olsa da federasyon bu konuda bize danışmalıydı. Biz tüm programımızı maçın saat 15.00'de oynanması üzerine yapmıştık. Maç 19.00'a alınınca otel rezervasyonu yapmak istedik ama (yer yok) yanıtı aldık. Uçağımız da 21.30'da kalkacaktı. Maç saati 19.00 olarak kalsaydı, yetişmemiz mümkün değildi.''

Samanyolu Haber



Bu haber 709 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,521 µs