En Sıcak Konular

Beşiktaş Kayseri'de dağıldı

9 Şubat 2008 16:49 tsi
Zirve yarışında kayba uğramak istemeyen ve 6 maçtır galip gelen Beşiktaş, Kayseri'den eli boş döndü. Baştan sona üstün oynayan ev sahibi ekip, kritik maçı Ragıp ve Gökhan Ünal'ın ayağından bulduğu sayılarla 2-0 kazanmasını bildi.

Maçtan canlı yayın:

Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda saat 14.00'te oynanan mücadeleyi Bülent Demirlek yönetti.

İLK 11'LER

KAYSERİSPOR
Hasan, Durmuş, Saidou, Mehmet Eren, Toledo, Cangele, Gökhan, Ragıp, Mehmet Topuz, Koray, Avendano

BEŞİKTAŞ
Rüştü, İbrahim Üzülmez, Ali Tandoğan, Gökhan Zan, İbrahim Kaş, Ricardinho, Serdar Özkan, Tello, Holosko, Delgado, Nobre

DK 1:  Maça ev sahibi Kayserispor başladı.

DK 2: İlk atak evsahibi Kayserispor'dan. Mehmet Topuz topu sürdü, Ali Tandoğan araya girdi ve tehlikeyi uzaklaştırıldı..

DK 5: Kayserispor tehlikeli geldi. Cangele Igesias'la nefis bir verkaçtan sonra savunmanın arkasına sarktı. Sağ ayağıyla ortalamak istedi ama ortası oldukça kötüydü.

Beşiktaş'ta yeni transfer, Schildenfeld yedekler arasında görev bekliyor...

DK 8: Beşiktaş'ın atağı faulle sonuçlandı. Cezasahasına girmekte olan Delgado'dan topu kapan Ragıp'a Noberi'nin faul yapmasından sonra sahada kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

DK 10: Kayserispor mutlak bir golden oldu. Yandan gelen ortaya boşa çıkarak elinden kaçıran Rüştü'den seken topu önce, Cangele sonra  İglesias boş kalaye atamdı.

DK 12: Maçtaa dah etkin taraf Kayserispor.

DK 14: Bu sefer golü Beşiktaş kazçırdı. Nobre ile verkaça giren holosko altıpas içinde önündeki topa vuramadı. 

DK 15: Maça durgun başlayan Beşiktaş oyuna ortak olmaya başladı. Konu ekip Ricardinho ve Tello ile top yapmaya çalışyor.

DK 17: Ali Tandoğan'ın, holosko'ya gönderdiği topu Kayseri defansı son anda araya girerek uzaklaştırdı..

 DK 19: Maçta ilk sarı kart orta sahada topu elle kesen Tello'ya çıktı.

DK 21: Orta sahadan hızlı çıkmaya çalışna Beşiktaş'ı Kayserispor defansı kendi yarı sahasında durdurdu. Ragıp Tello'nun ayağındaki topu kayarak aldı.

DK 23: Kayserispor çok tehlikeli bir yerden serbest atış kullanıyor.

DK 24: İglesias'a yapılan  faulden kazanılan serbest atışı Mehmet Topuz kullandı. Mehmet'in kaleye giden sert şutun Rüştü ilk başta çeldi, Kayserispor'lu futbolcular ikinci müdahaleyi yapmadan da topu uzaklaştırmayı başardı.

DK 26: Kayserispor çok tehlikeli bir yerden daha sewrbest atış kullancak. Cangele ceza sahasının sağ çaprazında düşürüldü. Topun başında yine İglesias var. İglesias sağ çaprazdan çektiği sert şut defansa da çarparak kale direğini sıyırarak auta çıktı.

DK 29:  Kayseri'de çok çekişmeli bir maç oluyor. Oyunda Kayserispor'un üstünlük arayışı var.

DK 31: Maçtaki ikinci sarı kart da çıktı. İglesias'a sert giren Delgado sarı kart gördü.

DK 34: Beşiktaş sol çaprazdan Tello ile faul atışı kullandu. Kendisine gelen topu içeri ortalayan İbrahim Üzülmez'in pası Kayserili oyuncularda kaldı.

DK 36: Nobre ve Delagado işle gola aradı Beşiktaş. Delgado'nun ara pasında ceza sahasına giren Nobre topu önüne alamadı.

DK 39: Beşiktaş maçta en önemli gol pozisyonunu Tello ile yakaladı. Ricardinho'nun ceza sahasına aşırtma olarak yolladığı topu önüne alan Tello 1 metreden topu auta attı.

DK 40: Saha bir anda karıştı. Beşiktaş korner kullacakken Kayserisorlu Aydın yerde kalınca, futbolcular birbirine girdi.

DK 41: Gerginlikleirn yatışmasından sonra önce yaredımcı hakemin sonra 4. hakemin yanına giden Hakem Bülent Demirlek, 4 futbolcuya birden sarı kart gösterdi. S.Özkan, Aydın, Ragıp ve Nobre sarı kart gördü.

DK 44: S. Kurtuluş Cangele'ye faul yapınca oluşan serbest atışı Mehmet Topuz kullandı. kaleye giden topu Rüştü güçlükle kornere çeldi.

GOOOOLLLLL

 DK 45 +: Ve Kayserispor golü buldu. Mehmet Topuz'un kullandığı kornerde, topu önünde bulan Cangele pasını 21 Numarı formayla oynayan genç Koray'a aktardı.Koray'ın kayarka vuruşu ağlarla buluştu.

Kayseri'de ilk yarı bitti.

Kayserispor: 1 Beşiktaş: 0

DK 46: Kayseri'de ikinic yarı Beşiktaş'ın vuruşuyla başladı.

DK 47: Beşiktaş Nobre ile gol aradı. İbrahim Üzülmez'in sürüklediği topu tello içeriye ortaladı. Sert gelen gelen topa Nobre kafayı vuramadı.

DK 49: Sağ çaprazdan ilerlemeye çalışan Ali Tandoğan Tolodo tarafıdnan faulle durduruldu. Tello'nun kullandığı atışta ceza sahası dışına uzaklaştırılan topun gelişen Ricardinho gelişine vurdu. Top farklı bir şekilde auta çıktı.

DK 52: Beşiktaş'ta Gökhan Zan da sarı kart gören futbolcular kervanına karıtıldı. Cangele'yi yere düşüren Gökhan Zan bir de topu yere vurunca sarı kartla cezalandırdı.

DK 53: Kayserispor Cangele ile ikinci gole çok yaklaştı. Sol çaprazdan ceza sahasına giren Cangele'nin yerden sert vuruşu az farkla auta çıktı.

 DK 55: Bu sefer sarı kartı gören futbolcu Kayserisporlu Saido oldu. Tello'yu fauule durudran Saido sarı kartla cezalandırıldı. Faulden oluşan serbest atışı Tello kullndı. Ceza sahasına gelen topu Kayseri defansı uzaklaştırdı.

DK 58: Mutlak golü Rüştü önledi. Mehmet Eren'in sol çaprazdan ceza sahasına yaptığı sert ortaya İglesias uçarak vurdu. Kaleye giden topu Rüştü müthiş bir refleksle çeldi.

DK 60: Kayseri'de müthiş bir ikinci yarı var. Şimdi de Beşiktaş golden oldu. Ricardinho'nun içeri gönderdiği topa Nobre dokunamadı.

DK 62: Top bir o kalede bir bu kalede. Rakip sahaya taşıdığı topu İglesias'a aktardı. İglesias sert vurdu. Top Rüştü'yü geçti ama az farkla auta çıktı.

 DK 64: Kayserispor'da oyuncu değişikliği. Teknik direktör Tolunay Kafkas Cangele'yi oyunda alırken takının en golcü futbolcusu olan Gökhan Ünal'ı sahaya sürdü.

DK 67: Nober Delgado'ya aktardı topu. Bu futbolcunun vuruşu farklı bir şekilde auta çıktı.

DK 69: Nobre taşıdığı topu Serdar'a aktardı. Ceza sahasına girmek isteyen Serdar'ı Koray durdurdu.

DK 70: Beşiktaş sahada artık 10 kişi ile mücadele edecek. İlk yarıda topu elle keserek sarı akrt gören Tello, Rivcardinho'nun ortasını elle kontrol edince ikinci sarı kartı da gördü. Çift sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

DK 72: Beşiktaş'da oyuncu değişikliği. Genç oyuncu batuhan oyuna gireken, Nobre oyundan alınan futbolcu oldu.

DK 74: Oyuna yeni yeni giren Gökhan Ünal sol çaprazdan ser çalımlarla Beşiktaş kalesine yaklaştı. Fakat Gökhan topa çok kötü oldu.

DK 76: Sahada 10 kişiyle mücadele eden Beşiktaş çok krtik bir yerden serbest atış kullacak. 

DK 78: Sol çaprazdan Ricadinho'nun kullandığı serbest atışta top direk kaleye doğru giderken Kayserisporlu defans oyuncuları topu kafayla uzaklaştırdı

DK 80: Kayseri'de artık son 10 dakika. 6 maçtır üstüste galip gelen Beşiktaş sahada 10 kişi. Oyunun hakimi ise ev sahibi takım.

DK 82: Kayserispor maçtaki ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Kamber oyuna girerken Saidou oyundan alındı.

DK 85: Beşiktaş bir türlü topa hakim olamıyor. Konuk ekibin pas hatası yüzdesi bir hayli yüksek.

DK 87: Beşiktaş kritik bir yerden serbest atış kullanıyor. Topun başında Arjantin'li Delgado var.  Delgado'nun vuruşu farklı bir şekilde auta çıktı.

DK 88: Maçtaki 11. sarı kart Kayserispor kalecesi İvankov'a çıktı. Zaman geçirmeye yönelik hareketler yapan İvankov sarı kartla cezalandırıldı.

DK 90: Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Serdar Kurtuluş'u oynudan alırken devre arasında transfer ettikleri Şifo lakaplı Schildenfeld'i oyun soktu.

90+3: Kayserispor artık çok rahat. Orta sahadan organize geline Kayserispor atağında topla buluşan gölcü futbolcu Gökhan Ünal çok klas bir vuruşla Rüştü'nün sağından topu ağlarla buluşturdu.

90+4: Beşiktaş Ricardinho ile serbest atış kullanıyor. Ceza sahasının hemen dışından kullanılan vuruş direğin hemen üstünden auta çıktı

90+4...Ve Maç bitti. Üst üste 7. galibiyetini almak için sahaya çıkan Beşiktaş, Kayseri'den eli boş dönüyor.

Maç sonucu:

Kayserispor: 2 Beşiktaş: 0

Goller: Dk. 45 Ragıp Dk.90 Gökhan Ünal



Bu haber 614 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,351 µs