En Sıcak Konular

Çarşı Grubu'nda sular durulmuyor

9 Şubat 2008 15:43 tsi
Ferdi Aslan'ın öldürülmesinin ardından alevlenen Çarşı gurubun'da ortalık karıştı.

Ferdi Aslan'ın yaşamını kaybettiği Çarşı cinayetinin iddianamesinde taraftar gruplarına işyeri, çay bahçesi, otopark gibi imkânlar sağlandığı belirtildi..

Taraftarlara rüşvet iddianameye girdi

Bir numaralı zanlıya müebbet hapis istendi Beşiktaş Çarşı Grubu'nun tribün liderlerinden Ferdi Aslan'ın öldürülmesi ve Turgay Kösedağı'nın yaralanmasıyla ilgili olarak 10'u tutuklu 18 sanık hakkında "tasarlayarak adam öldürmek, suç delillerini değiştirmeye çalışmak ve suçluyu kayırmak'' suçlarından dava açıldı. Hazırlanan iddianameye göre, sanık Alpay Ketenci'nin yanında bir Emniyet amiriyle yemek yerken Ferdi Aslan ile kavga etmesiyle başlayan gerginlik, ölen Aslan'ın arkadaşlarının Beşiktaş'ta bir hamamın duvarlarına küfürlü ifadeler yazmasıyla tırmandı ve cinayete kadar vardı.

İddianamede sanıklardan Ayhan Güner'in ifadesine atıfta bulunularak kulüp yöneticilerinin ve yönetim dışında kalan kişilerin tribünlerdeki gruplara rant sağladığı belirtildi. İddianamede olayın asıl sebebinin tribün gruplarının mücadelesi olduğunu belirten Güner'in ifadesine dayanıldı. Beşiktaş tribünlerindeki grupların gerek yönetimde bulunan kişilerin lehine, gerekse yönetim dışında bulunan kişilerden maddi manevi destek alarak yönetim aleyhine tezahürat yaparak yönetim üzerinde baskı oluşturup menfaat sağlamak istediği anlatıldı. Tribün liderlerine Beşiktaş Çarşısı'nda küçük işyerleri, çay bahçeleri, otoparklar, iş imkânları ve maçlara gitme imkânı sağlandığına dikkat çekildi. Bu rekabet nedeniyle öldürülen tribün liderlerinden Aslan'ın arkadaşlarının maça ücretsiz girmelerini engellediği için Ketenci ile kavga ettiğine de yer verildi.

Haber 5



Bu haber 589 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,716 µs