İşte Bush'un CV'si! | " /> İşte Bush'un CV'si! | "/>

En Sıcak Konular

İşte Bush'un CV'si!

7 Şubat 2008 09:05 tsi
İşte Bush'un CV'si!
Savaş karşıtı bir internet sitesi, 2009'da yeni iş tekliflerine açık olan Bush'un 'etkileyici' CV'sini hazırlayarak şimdiden muhtemel işverenlerin dikkatine sundu.

Kennebunkport, Maine'de 1976'da alkollü araç kullanmaktan gözaltına alındım. Suçumu itiraf ettim ve ceza ödedim. Ehliyetim bir ay iptal edildi. Teksas'taki sürücülük kayıtlarım 'kayboldu. Askerlik için Ulusal Muhafızlar'a katıldım ve bu şekilde Vietnam'da gitmekten kurtuldum. Uyuşturucu madde testine girmeyi ve bu konudaki sorulara cevap vermeyi reddettim.

ÜNİVERSİTEDE AMİGOYDUM

Lisans eğitimini Yale Üniversitesi'nde, C ortalama ile tamamladım. Amigoydum. İş deneyimime gelince: Bir petrol şirketi satın aldım ancak Teksas'ta petrol bulamadım. Şirket, bütün hisselerimi sattıktan kısa süre sonra iflas etti. Babam ve petrol sektöründeki dostlarımızın yardımıyla Teksas Valisi seçildim.Teksas'ta hava kirliliğine ilişkin yasaları, enerji ve petrol şirketleri lehine değiştirerek Teksas'ı ABD'nin en kirli eyaleti yaptım. ABD tarihinde en fazla idam cezası veren başkan olarak rekor kırdım.Babamın Yüksek Mahkeme'ye atadıkları sayesinde 500 bin oyla kaybetmeme rağmen ABD Başkanı seçildim.

İLK SABIKALI BAŞKANIM

Başkanlık deneyimim: Sabıkalı olduğum halde ABD tarihinde seçilen ilk başkanım. Haftalık maliyeti bir milyar doları bulacak şekilde iki ülkeyi işgal ettim. ABD'nin bütçe fazlasını bitirdim ve Hazineyi iflas ettirdim. ABD tarihinde en yüksek bütçe açığı rekorunu kırdım. Karteller ve dev şirketlerden en fazla bağış toplayan Başkan rekoruna sahibim. Siyasi hayatım boyunca kampanyama bağışta bulunan ve en yakın dostlarım arasında yer alan Kenneth Lay, ABD tarihinde sahtecilik nedeniyle iflas eden en büyük şirkete başkanlık yaptı.


REFERANSLARIM SAKLIDIR


En fazla suçlu atayan Başkan rekoruna sahibim. Tahrik olmaksızın önleyici saldırı emri vererek egemen bir ülkeyi işgal eden ilk başkanım. Bunu, BM ve ABD halkının çoğunluğunun iradesine rağmen yaptım. Avrupalıların büyük çoğunluğunun yönetimini dünya barışı ve güvenliği için başlıca tehdit olarak gördüğü lk başkanım. Yardımcım Dick Cheney ile birlikte, enerji politikalarına dair katıldığımız toplantıların bütün kayıtları gizli ve kamuoyunun bilgisi dışındadır. Bana ait gizli dosyaların 50 yıl içinde açılamayacağı talimatı verdim.

yenişafak



Bu haber 386 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,164 µs