En Sıcak Konular

Almanya'da Türkleri kadavra yapıyorlar!

4 Şubat 2008 17:18 tsi
Almanya'da yaşayan kimsesiz Türkler'in cesetlerine insanlık dışı muamele yapıldığı ortaya çıktı. Almanlar, ölen Türkler'i önce üniversitelerde kadavra olarak kullanıyor

Almanya’da Nazi vahşetine geri dönüş!


Vahşetin 2. perdesi ise daha da acı... Almanlar, kullandıkları cesetleri yakıyor ve Hıristiyan mezarlığına gömüyor. Buhara Cenaze Fonu Başkanı Burhanettin Uysal, cenazeleri İslami usullere göre gömme taleplerine olumlu yanıt verilmediğini söyledi.

Türkler'i yakıyorlar!

Almanya'da ölen kimsesiz gurbetçilerin önce kadavra olarak kullanıldıkları daha sonra da yakıldıkları ortaya çıktı....

Kimsesiz gurbetçi vatandaşlarımızın Müslüman usüllere göre defnedilmeyip yakılması, Almanya'da Türk toplumunun ayaklanmasına yol açtı. Özellikle devlet huzurevlerinde ya da kimsesizler yurdundaki Türk vatandaşlarının sahipleri olmadığı için yakıldığı öğrenildi... TAKVİM'e konuşan Duisburg kentindeki Buhara Cenaze Fonu Başkanı Burhanettin Uysal tüyler ürpertici açıklamalarda bulundu:

* Almanlar, bin euroluk fark ve daha kolay bir yöntem olduğu için Müslüman vatandaşlarımızı krematoryumlarda yakıyorlar. Yakma işlemi 500 euro, Müslüman usüllere göre defin ise bin 500 euro.

* Biz çoğu kimsesizler yurdunda ölen Türkler'in naaşlarını almak istiyoruz ama Almanlar vermiyor. Birkaç kez "Ölen Türkleri ne yapıyorsunuz" diye sordum cevap alamadım. Ama öğrendiğimiz kadarıyla Türkler'i yakmadan önce kadavra olarak kullanıyorlarmış. Bunun üzerine kalktım üniversite hastanesine gittim. Kavanozlar içinde insan organlarını öğrencileri gösteriyorlardı. Sonra da bu organları yakıyorlar.

* Ayda ortalama 25-30 kimsesiz Türk'ün cenazesi ortadan kayboluyor. Bu sayı bizim duyduklarımız. Allah bilir daha kaç kişi vardır. Cenazeleri isteyince de vermiyorlar. Ya parçalara ayırıp kadavra yapıyorlar ya da yakıp, yok ediyorlar. Kimsesizler yurdunda 20-30 yıl yalnız yaşayan, ailesi tarafından terk edilmiş Türkler var. Türk yetkililer onlarla ilgilenmiyor.

Bu ülkeye 40 yıl hizmet vermiş insanların sonu bu olmamalı. Din ve inançlarına saygı gösterilmeli. Alman makamların sahipsizTürk cenazeleri, Türk konsolosluklarına bildirmesi gerekiyor. Ama bunu cesetlerikadavra olarak kullanmakiçin yapmıyorlar. Akıbeti belli olmayan bir sürü Türk cenazesi var. Hatta bazı cenazelerin organ mafyası tarafından çalındığınıalındığını düşünüyoruz. Türk makamları,Türk hükümeti birşeyler yapmalı.

takvim



Bu haber 677 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,097 µs