En Sıcak Konular

İşadamının evini soyan kendi şöförü çıktı

29 Aralık 2007 19:20 tsi
Ankaralı bir iş adamı, evine giren 5 kişi tarafından soyuldu. Aralarında iş adamının şoförünün de bulunduğu 5 zanlı polisin dört aylık takibi sonucunda yakalandı.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, sağlık sektöründe faaliyet gösteren iş adamı A.S, yaklaşık 4 ay önce eşi ile birlikte Bodrum'dan tatilden döndü. OR-AN'daki bir sitede oturan A.S. eve girdikten sonra, yatak odasına geçen eşi saldırıya uğradı.

Çığlıklar üzerine evin ikinci katına çıkmak isteyen iş adamı, maskeli ve silahlı iki kişiyle karşılaştı. Bu kişilere karşı koymak isteyen A.S, merdivenlerden düşerek bacağını kırdı. A.S'nin eşini de alt kata getiren bu kişiler, daha sonra ikisinin de el ve ayaklarını bağladılar.

Soyguncular, evdeki kasada bulunan yaklaşık 250 bin YTL değerindeki altın ve dövizi aldıktan sonra oradan uzaklaştılar. Soyguncuların olay sırasında çok soğukkanlı davrandığı, evde içtikleri sigaranın izmaritlerini iz bırakmamak için klozete attıkları belirtildi. İş adamı A.S, bir süre sonra ellerini çözmeyi başardı ve polisi aradı.

Evde inceleme yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, giriş kapısının ve kasanın zorlanmadan açıldığını, evin alarm sisteminin de şifresinin girilerek devre dışı bırakıldığını tespit etti. Bunun üzerine, polisler, A.S'nin yanında çalışanlarını sorgulamaya başladılar. Çok sayıda kişinin ifadesine başvuran polisler, şüpheli gördüğü bazı çalışanları da takibe aldılar.

Şüpheli ilişkileri olduğu ve çok para harcadığı belirtilen, A.S'nin makam şoförü Serkan Ç, yeniden sorguya alındı. Serkan Ç'nin önce çelişkili ifadeler verdiği, ancak olayı itiraf ettiği belirtildi. Serkan Ç'nin ifadesi doğrultusunda, soygunu gerçekleştirdikleri belirtilen Tacettin Y, Mahsin S, Mahmut T. ve Mehmet O. adlı kişiler de İstanbul'da yakalandı.

Bu kişilerle birlikte olayda kullanılan 2 silah ile evden alınan altın ve dövizin bir bölümü bulundu. Emniyete getirilen iş adamı A.S, maskeli olarak gösterilen ve konuşturulan zanlıları teşhis etti. ''Soygun planını, Ankara'da kumar oynatan bir kişiyle yaptığı'' belirtilen Serkan Ç'nin pişman olduğunu söylediği kaydedildi.

haber7



Bu haber 590 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,102 µs