En Sıcak Konular

Sahte evlilik karakolda bitti

26 Aralık 2007 19:30 tsi
Bursa'da sahte evlilik yapan garson kız ve şoförün aşkı karakolda bitti...

Bursa’da içkili restoranda garsonluk yapan 20 yaşındaki Damla Aydemir’e aşık olup, onu bekar evine getirip birlikte yaşamaya başlayan şoför 29 yaşındaki İlker Güven, eve aldığı ikinci el eşya yüzenden kavga edince başına gelmedik kalmadı. Damla Aydemir'in arkadaşları tarafından dövülen ve 100 bin YTL'lik senet imzalatılan İlker Güven, olayı polise anlattınca Damla Aydemir ve 2 arkadaşı gözaltına alındı.

İçkili restoranlarda garsonluk yapıp otelde kalan Damla Aydemir’i para karşılığı akşam iş yerine, gece ise kaldığı otele götüren dolmuş şoförü İlker Güven, ondan hoşlandı. Aydemir’e, “Seni seviyorum. Bu hayattan kurtarmak istiyorum. Kabul edersen benim bekar evimde birlikte yaşayabiliriz” teklifinde bulunan İlker Güven, teklifi kabul eden Damla Aydemir’i bekar evine komşuları şüphelenmesin diye nikah yapmadığı halde, gelinlik giydirerek getirdi. Soranlara evlendiğini söyleyen Güven, evde yeterli eşya bulunmadığı için ikinci el eşyaların satıldığı pazaryerinden bazı ev eşyası satın aldı. Ancak Damla Aydemir, “Ben insanların kullandığı malzemeler ile yaşayamam. Bunu hak etmiyorum” diyerek evden çıktı.

KADININ ARKADAŞLARI DEVREYE GİRDİ

Aydemir’in peşinden giden İlker Güven, Altıparmak Caddesi’nde durdurduğu genç kadınla konuşmaya başladı. Yüksek sesle konuşan Aydemir ve Güven’i gören arkadaşları İrfan Yılmaz, “Sokakta insanlara rezil oldunuz. Gelin bu sorunu evinize giderek çözelim” dedi.

Bunun üzerine Yıldırım İlçesi İncirlik Caddesi’ndeki eve giden üç kişi konuşmaya başladı. Bu sırada İrfan Yılmaz, cep telefonu ile 25 yaşındaki Kadri Kartepe’yi de çağırdı. Taraflar arasındaki tartışma büyüyünce iddiaya göre İlker Güven, İrfan Yılmaz ve Kadri Kartepe tarafından dövüldü. Yılmaz ve Kartepe, çalışmasını engellediği için Damla Aydemir’i 20 bin YTL zarara uğratmakla suçladıkları İlker Güven’e 100 bin YTL'lik senet imzalatıp, “Parayı yarın getir, senetlerini al” diyerek evden ayrıldı.

Daha sonra Damla Aydemir ile yemeğe çıkmak için evden ayrılan ve bir restorana giden İlker Güven, tuvalete gitme bahanesiyle genç kadının yanından ayrılıp, cep telefonuyla 155 Polis İmdat’ı arayarak yardım istedi. Kısa sürede restorana gelen polis önce Damla Aydemir’i ardından da İrfan Yılmaz ile Kadri Kartepe’yi yakalayıp gözaltına aldı.

Sorgulamalarında kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen zanlılar, ‘Zorla senet imzalatmak’, ‘Tehdit’ ve ‘darp’ suçlarından adliyeye çıkartılacak



Bu haber 569 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,384 µs