En Sıcak Konular

Sefaköy'deki patlamada 6 yaralı 1 ölü

26 Aralık 2007 11:23 tsi
Sefaköy'de 6 kişinin yaralandığı 1 kişinin hayatını kaybettiği patlamanın ardından İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah olay yerine gelerek, incelemelerde bulundu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cerrah, biri ağır toplam 7 yaralının olduğu

Sefaköy Namık Kemal Caddesi üzerinde saat 19.00 sularında çöp kovasının içine konulan bomba büyük bir gürültü ile patladı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Küçükçekmece Sefaköy'de dün akşam saat 19.00 sıralarında çöp konteynerinde meydana gelen patlamada ağır yaralanan Fatma Ağdemir, sabah saatlerinde hayatını kaybetti.
Fatma Ağdemir'in tedavi gördüğü Özel Rumeli Hastanesi'ne gelen Cumhuriyet Savcısı'nın incelemeleri devam ediyor. İncelemenin ardından Ağdemir'in cenazesi, ailesine teslim edilecek. Bu orada, patlamanın meydana geldiği yerde hayat normale döndü. Polis ekipleri, güvenlik çemberini kaldırırken, bombanın verdiği hasar dikkat çekti.

Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgede delil toplayan polis ekipleri olay yerine şerit çekti. Detaylı bir şekilde inceleme yapan Olay Yeri İnceleme ve Bomba uzmanları projektörler ile delil topladı. Bölgede güvenlik kamerası olduğunu da fark eden polisler kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Patlama sonrası İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah olay yerine gelerek, incelemelerde bulundu. Konu ile ilgili detaylı bir şekilde bilgilendirilen Cerrah, patlamanın çöpün içine konan patlayıcı bir maddeden meydana geldiğini söyledi. Cerrah, patlamaya sebep olan bomba türünün ses bombası olabileceği ihtimali üzerinde durduklarını söyledi.

Olay sırasında patlamanın yakınında olduğunu belirten çevre esnafı, olayda 2-3 kişinin yaralandığını ve patlama nedeniyle yaralıların yüzünün kan içinde olduğunu söyledi. Patlama olduğu esnada İETT otobüsünün caddeden geçtiğini ifade eden görgü tanıkları, "Patlama sonrası ortalık karıştı ve etrafta sis gibi bir şey meydana geldi. Biz hemen polisleri aradık. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı" şeklinde konuştu.

Polislerin incelemesi devam ediyor.

 
8 sütun



Bu haber 580 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,559 µs