En Sıcak Konular

Sivas, G.Saray'dan cevap bekliyor

25 Aralık 2007 21:55 tsi
Sivasspor Kulüp Başkanı Otyakmaz Mehmet Yıldız'ın Galatasaray'a transferi ile ilgili açıklamalarda bulunurken Yıldız'ın fiyatını isim Beşiktaş'la anılan Holosko ile kıyasladı.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, futbolcusu Mehmet Yıldız'ın Galatasaray'a transferi konusunda Sarı-Kırmızılı takımdan haber beklediklerini söyledi.

Mecnun Otyakmaz, Mehmet Yıldız'ı kulübe maddi kaynak sağlamak için satacaklarını belirterek, ''Vestel Manisaspor'un Holosko için 5-6 milyon euro para istediği söyleniyor. Biz Mehmet Yıldız'ın transferinde daha gerçekci olacağız.'' diyerek pazarlık kapısınında açık olduğunu ifade etti.

Sivas dönüşü İstanbul'da konuşan Otyakmaz, sözlerini şöyle sürdürdü; "Takım içinde birçok futbolcumuz sakat ve yerlerine transfer yapmamız gerekiyor. Amacımız Mehmet Yıldız'ı satıp elde edeceğimiz parayla transfer eksiklerimizi gidermek. Sezon içinde Galatasaray futbolcumuzu istedi biz de devre arasında görüşelim dedik. Şu an devre arasındayız ve Galatasaraylı yöneticilerden haber bekliyoruz. Bu transferde tamamen Sivasspor'un menfaatlerini ön plana çıkaracağız. Attığımız taş ürküttüğümüz kurbaya değmeyecekse Mehmet Yıldız gibi kozumuzu kaybetmek istemiyoruz; ama basında Vestel Manisaspor'un Holosko için 5-6 milyon euro istediği haberleri çıkıyor. Açıkcası biz Mehmet Yıldız transferinde daha gerçekci olacağız.''

''HAKAN ŞÜKÜR'Ü SİVASSPOR FORMASIYLA GÖRMEYİ ÇOK İSTERİM''

Mehmet Yıldız'ın transferinde Hakan Şükür'ün isminin takasda geçmesiyle ilgili olarak ise başkan Mecnun Otyakmaz, ''Bu tür haberlerin nerden çıktığını bilmiyorum. Hakan Şükür'ün Sivasspor'da oynamasını tabiki isterim; ama böyle bir görüşme olmadı. Şu an görüştüğümüz tek isim Fatih Akyel. Kendisi kulübüyle sorunu olduğunu bize iletti. Kasımpaşa kulübüyle görüşecek izin alabilirse takımımıza gelecek.'' dedi.

''SİVAS CAMİASI BÜTÜNLEŞTİ''

Ligin ilk yarısını lider kapadıktan sonra Sivas şehrinde birlik ve beraberliğin arttığını belirten Mecnun Otyakmaz, ''Bütün camia mutlu. Gerçekten futbolcularımızın ve teknik heyetimizin gösterdiği perfonmans takdire şayan. Şehir halkı ve çeşitli illerde yaşayan Sivassporlul'ar takımına sahip çıkıyor. Diğer anadolu takımlarında stadlar dolmazken bizim sahamızda en az 10 bin kişiye oynadık. Sivasspor'un bugünkü başarısı şans değil. Son 10 yıldır Sivassporun yükseliş trendi var. 3.lig, 2.lig de hep yükseliş içindeydi. Şansla alakası yok. Kağıttan kule gibi üfleyerek yıkılacak gibi bir kulüb değiliz.'' diye konuştu.

''HEDEFİMİZ UEFA KUPASINA GİTMEK''

Gerçek hedeflerinin UEFA kupasına gitmek olduğunu söyleyen Otyakmaz, ''Şampiyonluk hedefimiz tabiki var; ama bu çok zor. İlk 4 içine kalıp UEFA ya gitmek istiyoruz.'' dedi.
 



Bu haber 567 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,324 µs